avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Legg kvitteringene dine som vedlegg på reiseregningen ved hjelp av mobilappen Visma Attach. Under følger fremgangsmåten.
Vis hele artikkelen
Under vil du finne linken til et dokument som dekker hele kom i gang prosessen for Visma.net Expense. Du finner også link til video på denne siden.
Vis hele artikkelen
Oversikt over hvilke kredittkort som er integrert med Visma.net Expense.
Vis hele artikkelen
I Visma.net Expense sender du dine utlegg og reiser til godkjenning og for de fleste vil dette typisk være en avdelingsleder eller lønnsansvarlig eller kanskje til og med daglig leder. Men hvem skal godkjenne til eksempel daglig leder? Eller om man har en så liten bedrift at flere av brukerne automatisk får godkjent sine utlegg eller reiser?
Vis hele artikkelen
Vi har fått noen spørsmål rundt selve bokføringen av reiseregninger med utlegg, og kommer under her med noen generelle innspill rundt dette og hvordan man kan ta ut rapporter med forslag til føring.
Vis hele artikkelen
Denne artikkelen handler om å lage en arbeidsflyt i Visma.net Approval der du har en godkjenner, og ikke tar hensyn til kostnadsbærere som avdeling og prosjekt.
Vis hele artikkelen
Oversikt over hvilke GPS aktører som er integrert med Visma.net
Vis hele artikkelen
Ligger den ansatte registrert i Visma.net Expense med feil / ugyldig e-postadresse er dette fremgangsmåten for å endre dette
Vis hele artikkelen
Fra versjon 5 av Visma.net kan du sende en inngående faktura til godkjenning, så kan godkjenner dele opp beløpet mot andre kostnadsbærer eller hovedbokskontoer.
Vis hele artikkelen
Hvordan opprette en arbeidsflyt hvor leder godkjenner alle oppgaver, og lønningsansvarlig godkjenner oppgavene til leder.
Vis hele artikkelen
Hvordan opprette en arbeidsflyt hvor avdelingsleder godkjenner sin avdeling og leder godkjenner oppgavene til avdelingsleder.
Vis hele artikkelen
Under følger en beskrivelse for å endre en reise med status "Godkjent" til "utbetalt" kan du gjøre følgende.
Vis hele artikkelen
Denne artikkelen beskriver hvordan man oppretter en arbeidsflyt med en godkjenner (et steg) i Approval, for å kunne godkjenne fakturaer fra Financials. Artikkelen dekker både arbeidsflyt med spesifikk godkjenner og arbeidsflyt basert på kostnadsbærer (f.eks avdeling).
Vis hele artikkelen
På f.eks en salgsordre kan det være mange ordrelinjer og det kan fort bli uoversiktlig hvis du skal endre på linjene. Vi har derfor lagt til flere redigeringsvalg for dette.  Ved registrering av salgsordre, faktura, innkjøp og varemottak har du nå mulighet for å sette inn linjer , klippe ut linjer og s ett inn utklippet linje. Menyen for disse valgene fremkommer ved å klikke på høyre musetast når du står på en av linjene. Merk at dette kun gjelder Logistikk-modulen.      Du har også mulighet for å endre rekkefølgen på linjene ved å bruke drag and drop. Klikk og hold på en varelinje og dra den deretter opp eller ned for å endre rekkefølgen på linjen.
Vis hele artikkelen
Forklaring til feltene "Alle godkjennere må godkjenne for å fullføre dette steget" og "Arbeidsflyten vil feile dersom ingen godkjennere blir funnet"
Vis hele artikkelen
Har du en/noen ansatte som savner sine kredittkorttransaksjoner i Visma.net Expense? Da kan dere sjekke følgende:
Vis hele artikkelen
Dersom du startet med Visma.net AutoPay i 2015/2016 eller tidlig 2017 er det sannsynlig at du er på gammelt format. Visma anbefaler generelt alle kunder å gå over til filformater på den nye standarden ISO 20022, da støtte for gamle filformater gradvis vil bli faset ut av bankene.                           Hvilke banker støtter ISO 20022 XML   -Nordea -DnB -Danske Bank -SEB -Nets går i pilot nå i sommer Sparebankene, Handelsbanken og Eika-bankene benytter Evry eller Nets som meldingssentral. Evry konverterer til ISO 20022-format, så da trenger du per i dag ikke å gjøre noen endringer.                                      Generelle tips ved overgang   Vi anbefaler “clean break”. Dette betyr at dere planlegger slik at dere ikke har betalinger i banken som ikke er forfalt enda når dere flytter over. Bestill både inngående og utgående data i nytt format. Merk deg at dette stort sett krever nye avtaler fra bankene. Avtalene er tilgjengelig under avtaler i Visma.net AutoPay, dersom den ikke er tilgjengelig her må du kontakte banken for å få avtale for ISO 20022.Du vil motta en e-post av Visma eller Banken (avhengig av bank) når nytt format er aktivert. IKKE deaktiver avtalen i Visma.net AutoPay før du har mottatt alle innbetalinger på gammelt format. Du bør avvente ca 1 uke før du deaktiverer gammel avtale og aktiverer ny avtale. Alle innbetalingene som eventuelt kommer på nytt format vil bli lagret i Visma.net AutoPay, og vil komme så fort ny avtale er aktivert. Banken vil nok være behjelpelige med å informere deg om når alt er kommet inn på gammelt format. Deaktiver gammel avtale i Visma.net AutoPay og legg inn ny avtale med informasjon du har mottatt av banken. Under ser du prosedyren for overgang til nytt format hos de ulike bankene   DNB SEB Danske Bank Nordea
Vis hele artikkelen
Hvordan opprette en arbeidsflyt der avdelingsleder skal godkjenne alt, men ved beløp over 10 000 kr skal også lønningsansvarlig godkjenne.
Vis hele artikkelen
Visma.net Expense bruker midtkurs.
Vis hele artikkelen
 Denne artikkelen forklarer hvordan du setter opp en betalingskonto som kan benyttes når du skal registrere betalinger i systemet.   1.  Kontoplan Gå på Hovedbok-Vedlikehold-Kontoplan Her finner du kontoen du ønsker å føre betalinger til.  Trykk på blyanten til venstre. Da kommer du inn i redigeringsbildet og her må du legge inn Valuta. Lagre endringen etter at dette er gjort. Feltet for Betalingskonto må være huket av, men dette gjør systemet automatisk etter at du har vært gjennom neste steg.      2.  Betalingskontoer For å legge til denne kontoen som en betalingskonto går du på Bankstyring-Vedlikehold-Betalingskontoer. Her legger du til navn på betalingskontoen og henter opp den kontoen du ønsker som en betalingskonto I tillegg må du legge til en kostnadsbærer.       Under fanekortet betalingsmetoder legger du til den betalingsmetoden som denne kontoen skal vises på når du benytter den. Merk: pass på å knytt betalingskontoen til riktig betalingsmetode avhengig av om betalingene skal opprettes enkeltvis manuelt, eller være en del av en samlebetaling, og gå via Autopay (finnes under "Innstillinger leverandørreskontro" på betalingsmetoden)  Deretter lagrer du oppsettet ditt.   3.  Betalingsmetode For å se at denne kontoen nå er lagt til som en betalingskonto på den betalingsmetoden du la den til går du på Bankstyring-Innstillinger-Betalingsmetoder.      Under Tillatte betalingskontoer vil du nå se at konto 1915 har kommet opp som en betalingskonto.   4.    Betaling av faktura Når du nå skal registrere betalinger f.eks under Bankstyring-Registrering-Transaksjoner vil kontoen komme opp som en betalingskonto fordi du har lagt den inn som dette.      Registrerer du betalingen under Leverandørreskontro-Registrering-Betalinger vil du få opp denne kontoen når du har lagt inn betalingsmetode 1.  På feltet  betalingskonto kan du nå velge alle betalingskontoene som er tilknyttet denne betalingsmetoden.   
Vis hele artikkelen
Mest aktive bidragsytere