avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
 Ønskes det remitteringsjornal med valuta beløp.   Løsning: Menyvalg : Verktøy - Firmainnstillinger - Fane 9 Oppsettsyst.rapporter   Velg Rapporttype  Remitteringsjournal med valuta   Da får du Remitteringsjournal med valuta og kan enkler sammenligne med det du utbetaler i Visma.net Autopay.
Vis hele artikkelen
Spørsmål Skal ikke kreditnotaer komme med på inkassovarsler ? De kommer med betalingsvarsel, men ikke på inkassovarsel. Svar Visma Global er laget slik at Inkassovarslet ikke tar med seg enkeltstående kreditnotaer.  Eneste måten å få systemet til å hensynta en kreditnota ved inkasso, er om du kjeder den mot en faktura. Da får du inkassovarsel på kun restbeløp om det gjenstår noe.  Betalingsposter eller kreditnotaer vil bli med på betalingsvarslene så lenge de står åpne. 
Vis hele artikkelen
Nordea har lagt ut informasjon i nettbanken samt sendt ut informasjon til alle kunder som har EUR betalinger vedr. Sepa-end date.  Ønsker du informasjon om Sepa-end date kan du lese mer om dette her.
Vis hele artikkelen
 Under remitteringsrutinen gå i sendt mappen og marker en av linjene som skulle vært med på utskriften, velg utskriftsikonet på verktøylinjen og ønsket retmitteringsjournal rapport. Skriv ut.
Vis hele artikkelen
For Autopay er det laget ferdig definerte avtalemaler mot forskjellige banker.
Vis hele artikkelen
Dette kan du gjøre ved å gå inn på  Verktøy - Mine innstillinger - Generelle Innstillinger Der må du ha en hake på "Ikke vis Visma Community automatisk"  
Vis hele artikkelen
Visma.net Autopay 4 er en nettbasert tjeneste for automatisert betalingsformidling. Visma.net Autopay sender betalinger fra deres Visma Global klient til banken og leser avregninger og returfiler inn i Visma Global. Dere får dermed en alltid oppdatert status på inn- og utbetalinger og oppdatert reskontro.
Vis hele artikkelen
Problemstilling: Kunden oppdager at når du først registrerer en ordre på en MVA fri kunde, og bytter til en MVA pliktig kunde, så blir ikke MVA oppdatert korrekt på ordrelinjer.   Løsning: Bytt kunde knapp har alltid vært slik, o g det er dokumentert på hjelp: Hjelp på ordre-/faktura: Hvis du ønsker å ha mulighet til å bytte kunde underveis i en ordreregistrering uten å måtte bryte registreringen av ordren og begynne på nytt, kan du hente inn knappen "Bytt kunde" via Designstudio. Knappen har ID 21623. Vær oppmerksom på at funksjonen for å bytte kunde ikke tar hensyn til følgende: Valuta som er registrert på ordrelinjene. Dette må derfor legges inn manuelt etter "Bytt kunde". Behandlingsprofil, Betalingskode og MVA-kode Blankettprofil og Kjedebehandling.   Vi anbefaler å bruke forhandler til å legge inn denne funksjonen.
Vis hele artikkelen
Informasjon om scriptfeil i Visma Global og hvordan man kan jobbe seg rundt det.
Vis hele artikkelen
Det kan virke som om avtalefaktura pr EHF ikke får med seg PDF (av faktura) og at det kun er XML filen som sendes til Autoinvoice.
Vis hele artikkelen
Melding om endring fra skatteetaten
Vis hele artikkelen
I nåværende versjoner av Visma Global har det ikke vært mulig å sende kommentar når man sender hovedoppgaven. Dersom man sender et negativt beløp til AltInn kan dette føre til feilmelding.
Vis hele artikkelen
I AutoReport - Value '' of 'Foretaksnummer' is not valid.
Vis hele artikkelen
Innførsels-mva kan føres på en linje.
Vis hele artikkelen
Hva kan dette skyldes?
Vis hele artikkelen
Kan man ha 2 avtaler på samme bank kontonummer?
Vis hele artikkelen
Pass på at ikke periodene du skal kjøre mva avslutning på er sperret.
Vis hele artikkelen
Her er oppskriften for å komme i gang med å sende fakturaer fra Visma Global (VG) til privatkunder via Visma.net AutoInvoice (AI)
Vis hele artikkelen
Kjører man eldre versjoner av Visma Global, 9xx eller 7xx har flere fått melding om at lisensfilen ikke er installert riktig.
Vis hele artikkelen
Hvis du kjører med bilagsnummer serie pr år, må du definere nummerserie for 2017. Hvis ikke vil du få feilmelding om at nummer serie ikke er satt.
Vis hele artikkelen
Påloggede brukere (360)
Mest aktive bidragsytere
Relevante linker
Support