avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Logga in som systemanvändare

03-08-2018 14:42
 • 0 Svar
 • 0 gilla
 • 256 Visningar

Du som arbetar inne i TransPA som administratör kallar vi för systemanvändare. Många av er behöver inte installera någonting, utan når alla nödvändiga funktioner i TransPA genom webbsidan www.mytranspa.com. Vi vill hänvisa dig att använda någon av webbläsarna Google Chrome, Microsoft Edge eller Internet Explorer 11 eller senare. Det är endast i dessa webbläsare vi säkerställer full funktion. För att logga in som systemanvändare väljer du Administrera. 

image.png

Nu kommer inloggningsrutan upp. Ert kund-id  fick ni när ni startade igång med TransPA. Är du osäker så titta i er dokumentation, fråga kollega eller ta kontakt med oss på TransPA support. Din signatur och ditt lösenord är personliga uppgifter som valdes när du lades upp som systemanvändare. Var noga med att ange korrekt uppgifter med stora och små bokstäver, på samma sätt som när du skapades upp. Ni får en bekräftelse på att signaturen är rätt genom att ange den och därefter ställa er på lösenord på raden nedanför. Kommer då företagets namn upp så är signaturen korrekt. Har ni flera företag så välj i listan, därefter logga in.

Har du ingen egen inloggning? Se avsnittet Så här skapar ni systemanvändare.

image.png

Om du önskar ändra ditt lösenord så kan du göra detta som inloggad genom att klicka på kugghjulet, ändra lösenord.

image.png

 

TransPA Klient

Vårt arbete med att göra TransPA Gold helt webbaserat pågår för fullt och när detta är klart innebär det att ni kommer åt alla delar helt utan installation. Än så länge finns dock vissa delar av TransPA som ännu inte är överflyttade från vår PC-baserade klient till webben. Detta kommer du märka genom att vissa menyval inte öppnar en ny sida, utan istället anropar denna klient. Om du behöver komma åt någon av nedanstående funktioner krävs installation.
Se avsnittet installation av transPA klient.

Funktioner som kräver TransPA klient är:

 • systeminställningar där idag följande funktioner finns:
  Skapa administratörer och ställa in dess behörigheter
  Registret över länder med belopp för skattefritt traktamente
  Inställningar för tidrapportering - funktionen tillåten tidsförskjutning samt inställning för om fordonsnummer är obligatoriskt eller ej
  Inställningar för stämpelklocka
  Inställningar för att begränsa anställdas tidrapportering till specifika datorer
 • Företagsinställningar
  Inställningar i lönegrupper
 • Löneberäkning