avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Tricks i nya kalendern

25-09-2018 13:45 (Uppdaterad 25-09-2019)
  • 0 Svar
  • 8 gilla
  • 478 Visningar

 Visste du att det finns lite smarta tricks du kan använda, när du vill hoppa mellan datum i nya kalendern (den med texten Beta på knappen)?

 

Om du ska hoppa många månader framåt eller bakåt kan du klicka på vita fältet där din aktuell visningsperiod står (gulmarkerat på bilden).

image.png

Klicka därefter på månadens namn, och du får upp en meny med årets samtliga månader att välja på. Ett klick till och du är på månaden du önskar, istället för en massa klick på pilar till höger eller vänster.

image.png

 

Vill du se en hel vecka, från måndag till söndag? Klicka då bara på veckonumret (längst till vänster i bilden ovan under V) och du har direkt den visningen i kalendern. Att hoppa från vecka till vecka gör du sedan enklast med "dubbelpilarna".
image.pngOm man vill kunna ta bort flera block samtligt i kalendern i stället för att ta en och en, så kan man göra detta genom att hålla ner knappen Ctrl på sitt tangentbord och klicka på dom olika blocken i kalendern så att dom blir markerade därefter kan du välja ta bort eller tilldela 
Ctrl funktion.png