avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Vilka lönebelopp uppdateras av TransPA när nya avtal träffas?

02-12-2020 11:55
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 870 Visningar

Vi på TransPA har som strävan att göra det så enkelt som möjligt i er lönehantering och dit hör naturligtvis att tillhandahålla avtalsenliga belopp och hålla dessa uppdaterade i så stor utsträckning som möjligt. 

 

I samband att avtalsparterna omförhandlar avtal så tar vi ansvar för att de avtalsmässiga lönegrupperna som TransPA levereras med uppdateras så snart som möjligt efter träffat avtal. Detta brukar ske någon vecka efter att de nya beloppen blir kända. 

 

Ni har också fria händer att skapa egna lönegrupper och där ange valfria belopp och koppla dessa till era anställda. Observera att de ni själva skapat behöver ni också själva ansvara för att uppdatera.

 

Avtalsmässiga belopp som ej uppdateras av TransPA

Viktigt att tänka på är att det finns andra avtalsmässiga belopp som inte ryms i TransPAs lönegrupper, utan istället är de angivna som arbetsuppgifter eller lönetillägg i programmet. Dessa uppdateras inte av TransPA utan här behöver ni själva ta ansvar för att de uppdateras med rätt belopp och vid rätt tillfälle.

 

Lönegrupper som uppdateras av TransPA, Transportavtalet

TransPA levereras idag med följande lönegrupper tillhörande Transportavtalet. Samtliga dessa uppdateras av TransPA efter omförhandling:

 
 
 

Lönegrupper Transport newcompany.png

Medverkande