avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

(updated by Aleksandra Lembas VISMA ‎11-08-2020 12:39 )
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 227 Visningar

Jobbar du med delade rapporter och vill undvika att andra användare ändrar på rapporten och sparar över originalet, här kommer tips för dig och dina medarbetare.


Sparar du en rapport som Delad så finns den i Rapportgalleriet tillgänglig för alla som du delade den med.
Vill någon annan jobba vidare med rapporten och temporärt ändra filter, grupperingar mm, behöver han/hon hitta den delade rapporten, klicka på det lilla kugghjulet till höger och välja "Kopiera som egen".

delarapp1.JPG

 


Rapporten hamnar då under användarens egna rapporter.
Användare kan öppna rapporten från Egna rapporter och jobba vidare med sin variant på rapporten utan att göra någon ändring på ursprungsrapporten.
Man kan även byta namn på sin kopia, spara den som favorit, kopiera som delad eller kolla rapporthistorik.

 

delarapp3.JPG

Tips: Även användare med ingen behörighet kring Delning av Rapporter och Startsidor kan jobba vidare på det sättet med rapporten du delade. Dock kan de inte kopiera rapporten tillbaka som Delad.

 

***vi har ändrat följande:***
OBS! Markerar du en rapport som en favorit innan du delar den, kommer den per automatik upp INTE att hamna bland andras favoriter.

Medverkande