avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Inaktivera en användare som var chef för organisationen

27-02-2020 10:50
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 224 Visningar

Innan det blir möjligt för er att inaktivera en användare som hade varit chef för organisationen i Visma.net Project Management finns det en del aktiviteter som behöver hanteras först. 

 

1. Det ni får börja med är att gå in under Kugghjulet - Inställningar - Användarhantering. Som första steget öppnar användarprofil på en användare som ska ta över som chef för organisationen och välja dem för chef för organisationen under Översikt - Arbetsledare

 

chef1.JPG

 

2. Även när ni valt en annan chef för organisationen kan det fortfarande bli omöjligt att inaktivera användaren. Ni får därmed som steg två kontrollera om användaren inte ligger som Godkännare av Användningsvillkor. Detta är något ni kontrollerar under Inställningar - Företagsuppgifter. Det är viktigt att ni väljer ny ansvarig där. 

 

chef 2.JPG

 

3. Som sista steg behöver ni välja en kontaktperson för fakturering. Detta ställs in under Kugghjulet - Uppgraderingar - Fakturauppgifter.

 

chef 3.JPG

 

Först när ni är klara med alla nämnda aktiviteter kan ni inaktivera användaren. Har ni några följdfråga är ni välkomna att kontakta supportavdelning. 

Medverkande