Mina produkter
Hjälp

Kan jag flytta en kontaktperson från en kund till en annan?

07-05-2020 13:11 (Uppdaterad 26-07-2021)
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 902 Visningar
 

Om en kontaktperson flyttar till en annan kund, inaktiverar du kontakten hos den första kunden och skapar en ny likadan kontakt på den andra kunden. Det finns ingen möjlighet att flytta kontaktpersoner.

I fältet Beskrivning kan du ange när kontaktpersonen slutade hos den tidigare kunden och började hos den nya. Denna beskrivning kan du sedan välja att visa i rapporter över kontaktpersoner.

 

Om en kontaktperson slutar hos en kund kan du välja att inaktivera kontakten eller radera kontakten.

 

OBS! Om du raderar en kontaktperson kommer de aktiviteter, projekt och offerter som denna person är kopplad till kommer istället att visa “Raderad kontakt” som kontaktperson.

Kontaktpersonen kommer däremot fortfarande att visas på redan skapade fakturor samt i förändringsloggen.

 

Medverkande

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här