Mina produkter
Hjälp

Skapa faktura från startsida och massåtgärda fakturor

17-12-2019 16:55 (Uppdaterad 26-08-2021)
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 1515 Visningar

 

Det första du ser vid inloggning till Project Management är en Startsida som du själv kan bestämma innehållet på, nedan följer ett exempel för att snabbt få en överblick på och smidigt navigera från startsidan till det som är klart för fakturering. Läs mer om Startsidor

 

Klicka på ikonen Visma.net Project Management uppe till höger för att komma till startsidan. Välj sedan i remsan över tillgängliga Startsidor Finansstyrning, i sektionen för Fakturering klicka på beloppet till höger om Klart för fakturering. 

Saknas Affärsöversikt på fliken Finansstyrning lägger du till den genom att klicka på Redigera Startsida > Lägg till innehåll > Widgets > Affärsöversikt. Placera den och klicka sedan igen på Redigera Startsida. 

översikt.PNG


Ny flyttas du till Fakturering > Skapa fakturor

I listan väljer man sedan vilka projekt att fakturera genom att kryssa i rutan för de som ska faktureras till vänster. För att snabbt markera alla  rader används den översta kryssrutan. 

När du markerat vilka projekt som det ska skapas fakturor för kickar du på knappen Skapa till status "Utkast" i det övre åtgärdsfältet. Klicka på pilen för att skapa till en annan status. 

 

faktura skapa.JPG

 

Massåtgärder för fakturor. 

 

När du skapat fakturautkasten kan du sedan igen markera flera fakturor i listan. Det övre åtgärdsfältet visas då igen men med nya åtgärder. Exempelvis kan du på detta sättet Ändra status på fakturorna eller Ladda ner fakturor som PDF:er. 

 

katura åtg.JPG

 

Tänk på att det inte går att massradera fakturor, kontrollera därför ex. Projektinställningar och Bankuppgifter innan du genomför ovan åtgärder. 

Medverkande

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här