Mina produkter

Logga in för att följa produkter och för att få genvägar i denna meny
Internt community Visma Software AB
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Sortera efter:
av Gunilla Bengtsson VISMA
Produktikoner anpassade till nyhetsartiklar finns nu tillgängliga.
Visa fullständig artikel
av Gunilla Bengtsson VISMA
Här är en kort introduktion till hur man kan använda Lithium Social Intelligence för att se statistik ända ner på artikelnivå.
Visa fullständig artikel
av Anders Gunnarsson VISMA
Här kan du se en film om hur modulen för avtalshantering fungerar i DCE. Denna modul är något man kan  köpa till sin befintliga DCE-licens.  
Visa fullständig artikel
av Gunilla Bengtsson VISMA
Det går nu att länka direkt till de filer som ni lagrat i eTools (Dokument).   Få fram länken (alternativ 1) Gå till eTools (administration) Klicka på filen Ni hittar länken här Få fram länken (alternativ 2) I Visma Community Tools (https://vucustomer.visma.com) visas länken i sidfoten efter nedladdning. Länken är endast synlig för Vismaanställda som är inloggade med en @visma.com epostadress.  
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Gunilla Bengtsson VISMA ‎01-02-2019 07:36
Läs mer om var ni hittar produktikoner i den nya designen.
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Gunilla Bengtsson VISMA ‎24-09-2018 14:57
Det går att publicera en nyhet på flera produkter samtidigt.   För att publicera nyheter på flera produkter samtidigt använd: Generella nyheter Visma Software AB En generell nyhet publiceras inte i nyhetsflödet på vald produkt utan publiceras endast på översiktssidan. De tre senaste generella nyheterna visas.       Gör så här: Gå till lämplig Generella nyheter Visma Software AB. Skriv din artikel. Fyll i Node ID för de produkter där nyheten ska publiceras, se följande lista. Publicera  
Visa fullständig artikel
av Oscar Mattsson VISMA
Ibland vill man skapa ett längre inlägg och då kan man med fördel använda ankarlänkar. Då kan användaren klicka på en länk för att hoppa till ett stycke längre ned i artikeln. Detta är en ankarlänk som för dig längst ned i denna artikel För att göra detta behövs en ankarlänk. Funktionaliteten finns ej i RTF-vyn utan måsta göras direkt i HTML.   Först skapar du själva ankaret med denna kodsnutt. (byt ut ankare med din rubrik) <a target="_blank" name="ankare"></a></div>   Det du namngett ankaret till kommer inte att visas, så du behöver även skriva vilken text som skall skrivas ut.    <h1 class="lia-message-template-content-zone">Ankare</h1>   Inte nog med det. Eftersom Communityt innehåller en banner högst upp kommer texten förknippat med ditt ankare inte att visas. Du behöver därför placera själva texten 4 rader efter ankaret.  Så här:   <a target="_blank" name="ankare"></a></div> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <h1 class="lia-message-template-content-zone">Ankare</h1> <p>&nbsp;</p>     Till sist skapar du själva länken ( "#ankare" är namnet på dit ankare och "här" blir den synliga länken)   <a href="#ankare" target="">här</a>        Här är ett exempel på en ganska tom artikel med en ankarlänk   <div class="lia-message-template-content-zone"> <p>&nbsp;</p> Klicka <a href="#ankare" target="">här</a> för att hoppa till ankare <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <a target="_blank" name="ankare"></a></div> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <h1 class="lia-message-template-content-zone">Ankare</h1> <p>&nbsp;</p>                     Längst ned i artikeln
Visa fullständig artikel
av Magnus Sandström VISMA
  Visste du att det finns en systemparameter som heter AllowSendWhenFirstComplete? Denna inställning tillåt enstaka användare att skicka fakturan vidare i flödet, även om flera användare är knutna till samma ärende. Detta innebär att om du skickar en faktura till flera sakgranskare eller attestanter men en av dessa har möjlighet att sakgranska alternativt attestera samtliga konteringsrader så skickas fakturan vidare i flödet istället för att ligga och vänta hos de övriga användarna tills dessa också skickar fakturan. Detta gör att ditt fakturaflöde blir snabbt och effektivt. 
Visa fullständig artikel
av Gunilla Bengtsson VISMA
Här kommer en kort beskrivning som kan vara användbar om era kunder inte kommer åt information i communityt
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Gunilla Bengtsson VISMA ‎21-02-2018 14:19
Det finns möjlighet att definiera en signatur spm alltid publiceras i slutet av ett inlägg. Man kan också definiera makros om man vill ha ett par olika texter att välja mellan
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Gunilla Bengtsson VISMA ‎09-02-2018 09:52
Bra och enkelt redigeringsprogram för att beskära bilder till ditt inlägg.
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Gunilla Bengtsson VISMA ‎30-01-2018 13:30
Du kan bestämma att en nyhtesartikel ska publiceras en bestämd tid. Se hur du gör i detta användartips.
Visa fullständig artikel
av Gunilla Bengtsson VISMA
Du kan nu välja att markera ett användartips som  Aktuellt  och det kommer att dyka upp i en egen ruta på användartipsöversikten.
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Gunilla Bengtsson VISMA ‎16-01-2018 12:58
Ibland kan ett foruminlägg utvecklas till ett nytt. Då kan det vara bra att skriva en lite mer officiell artikel istället för att endast ha det som ett foruminlägg. Sist men inte minst är det bra att involvera kunderna i det här och ge dem "kred" för deras bidrag i communityt. Det finns 2 olika sätt att göra detta på.   1. Skapa ett användartips från foruminlägget På forumtråden klicka på STARTARTIKEL (kommer att ändras till SKAPA EN ARTIKEL).   Välj artikelmallen Fritt format. Titel blir samma som på forumtråden (kan editeras) Klicka på Hitta innehåll bland funktionerna ovanför editeringsfönstret.   Välj att lägga till som TEXT eller eventuellt CITERA om du önskar ett diekt citat från forumtråden. Innehållet läggs till i artikeln och du kan nu editera och lägga till mer text och bilder. Publicera som ett vanligt användartips 2. Hämta foruminnehåll till användartips Gå till användartips och skap ett nytt användartips eller redigera ett existernade Leta upp innehåll via Hitta innehåll och lägg till relevant innehåll. Vad blir skillnaden mot ett "vanligt" användartips? De som är involverade i forumtråden markeras som bidragsgivare till användartipset (inväntar ändringar i användargränssnittet så att detta publiceras) Forumtråden markeras att den används i ett användartips    Länk till användartips läggs till forumtråden som "relaterade länkar"  (inväntar ändringar i användargränssnittet) Engagerande och involverande!
Visa fullständig artikel
av Niclas Nässlander VISMA
Prenumerara på inlägg så du enklare bevakar ditt intresse- eller ansvarsområde.
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Niclas Nässlander VISMA ‎18-12-2017 13:53
Länkar till bra bildbanker.
Visa fullständig artikel
av Gunilla Bengtsson VISMA
Högst upp på sidan (till vänster om symbolerna för meddelanden från systemet, privata meddelanden, och ditt namn och profilbild) hittar du ett grönt rutnät. Här hittar du de produkter och områden som du har snabbaccess till.   Om du klickar på detta rutnät får du upp en pop-up liknande den nedan. Den visar en rad med produkter. Om du klickar på Visa alla får du upp alla produkter du har snabbaccess till.    Om du klickar på Hantera Mina produkter kommer du till en sida där du kan ta bort och lägga till produkter till Mina produkter. Glöm inte att spara. Du behöver också ladda om sidan för att det ska få effekt. De produkter du tar bort blir kvar på hanteringssidan och kan läggas till igen senare.            
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Gunilla Bengtsson VISMA ‎12-12-2017 14:03
Dina utkast hittar du under Min profil.
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Gunilla Bengtsson VISMA ‎12-12-2017 13:50
Om ett inlägg har hamnat under fel produkt eller under fel flik så går det utmärkt att flytta. Det går att flytta fritt mellan Forum, Nyheter och Kurser. Det går ej att flytta dessa inlägg till Användartips på det här sättet och Användartips kan endast flyttas till andra Användartipssidor.   Gör så här: Öppna inlägget. Klicka på de tre punkterna i övre högra hörnet och välj Flytta inlägg. I fönstret som öppnas välj vart inlägget ska flyttas och om det ska komma i kronologisk ordning eller inte. Titta även igenom övriga val.   Klicka på Flytta
Visa fullständig artikel
senast uppdaterad av Gunilla Bengtsson VISMA ‎12-12-2017 13:48
En kort introduktion till prenumerationer.
Visa fullständig artikel
Prioriterat ämne
Inloggade användare (306)