Asiakasyhteisön käyttöohjeet / Så använder du Communityn
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Välkommen till allas vår Community!

(updated by Maria Westerback VISMA ‎11-09-2018 11:07 )

Välkommen med att diskutera och nätverka! 

Till vår stora glädje kan vi erbjuda våra kunder en mötesplats kring våra program och en möjlighet att hjälpa varandra i det dagliga arbetet! 

 

Hur kan vi använda Communityn?

Våra forum är ypperliga platser för dig som vill grubbla på lösningar tillsammans med andra användare! Vi vill därför bjuda in alla att delta samt komma med önskemål och idéer, så vi får ett forum som alla har maximal nytta av. Vi på Visma kommer att lägga in mer information och egenskaper här, så att vi tillsammans kan skapa en infobank som alltid är up to date.

 

Kom ändå ihåg att forumen är öppna om inget annant nämns, så det är inte tillåtet att dela personuppgifter och annat känsligt material. Kontakta gärna vår kundsupport i sådana ärenden, precis som förr. Också i regelrätta supportärenden är det bäst att vända sig direkt till kundsupporten. Här på forumen kan vi istället satsa på att hjälpa varandra med sådant som är aktuellt på ett allmännyttigt plan och fundera tillsammans kring best practice.

 

När du är inloggad ser du även störningsmeddelandena och annan viktig information!

 

Kom igång

På våra forum kan du genast inleda en diskussion genom att gå till fliken Keskustelut (Forum). Du kan t.ex. utbyta erfarenheter kring superaktuella KOSKI eller bara annars fråga runt om hur andra brukar göra. All information om t.ex. KOSKI som finns i vår Community hittar du genom att ange ditt sökord  i fältet Sök (Etsi tai kysy kysymyksesi)  och ha alternativet "Den här produkten (Yhteenveto)" valt.

 

Communityn i praktiken

Vi kommer att ge fler användartips på det här forumet, och här får du gärna också ställa frågor om användningen, t.ex. genom att svara på detta inlägg. Communityn är ju en helt ny serviceform för alla våra InSchool-kunder och så även för oss, så det finns inga onödiga frågor. Hymiö Onnellinen

 

Kom alltså gärna med i frågorna och funderingarna på forumet. Ofta kan någon annan skola redan ha svaret, och också vi på Visma InSchool följer med hur diskussionerna utvecklas!

 

Välkommen! 

 

Jenny Widlund, moderator

Joni Räsänen, moderator

Tarja Jaakkonen, community manager

Maria Westerback, community manager


-----
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi.
Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen

Ge gärna "tummen upp" om svaret var till nytta, och Godkänn som lösning om du fick svar på din fråga.
Det här hjälper andra i Communityn Hymiö Onnellinen