Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Kategorier
Sorter etter:
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎30-09-2019 10:07
Spørsmål Gitt at en klient har Valutafakturering, kan man fakturere med annen kurs enn dagens? Svar Ja, man kan endre dette under Mitt firma | Valutakurser. Dette er ikke noe vi anbefaler, men skulle det være ønskelig, så kan man gjøre dette selv.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎23-07-2019 12:22
Har du glemt passordet ditt finnes det en funksjon som vil generere nytt passord for deg.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎19-07-2019 10:46
Landkode og postnummer
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎20-06-2019 14:01
Spørsmål Faktura havner i spamfilter hos kunden. Hvorfor? Svar Dette kan skje av ulike grunner, men hovedårsaken er oppsettet internt hos dere. Vi anbefaler elektronisk fakturering med AutoInvoice, henvend deg til din regnskapfører angående dette.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎20-06-2019 13:58
Spørsmål Hvordan kan jeg kreditere en faktura? Svar Velg Ny kreditnota i venstre meny. Da får du spørsmålet om hvorvidt du ønsker å kreditere en tidligere faktura. Hvis 'Ja' vil du komme til Fakturaarkivet. Hvis 'Nei', registrerer du informasjonen
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎20-06-2019 13:39
Spørsmål Kan jeg legge inn fakturaer for senere utsending? Svar Lag ny faktura og velg 'Lagre som kladd' før du trykker Fullfør. Fakturaen finner du igjen i Fakturakladder.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎20-06-2019 13:29
Spørsmål Kan jeg sende EHF faktura? Svar Ja, da må du (byrået) aktivere elektronisk fakturering (AutoInvoice) under Mitt firma og deretter velge automatisk fakturering på kunden. Du kan også velge å benytte AutoInvoice på all fakturering. Da tar AutoInvoice seg av utsendelse iht. hva kunden kan motta (postal, e-post eller elektronisk).   Trenger dere hjelp med dette, kan dere kontakte aktivering@visma.com, så hjelper de dere og klientene deres igang helt gratis :-)
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎20-06-2019 13:13
Spørsmål Kan jeg fakturere i andre valutaer enn NOK? Svar Ja, valuta er en tilleggsmodul som må legges til av ditt regnskapskontor.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎12-06-2019 13:49
I Webfaktura har den som er Byråbruker to muligheter til å se hvilket abonnement klienten har: Under Mitt firma | Statistikk kan den som er Byråbruker få en samlet oversikt over alle klientene og hvilket abonnement de har. Byråbruker kan også velge å gå inn på hver enkelt klient og se hvilket abonnement de har. Dette gjør en ved å trykke på Mitt firma | Byrå.
Vis hele artikkelen
av Sofie Gjemmestad VISMA
Både "ja" og "nei". Dersom du oppretter en ny kunde eller et nytt produkt og ikke har trykket på "lagre" vil ikke dette bli lagret i systemet.  Dersom du oppretter en ordre vil det bli lagret fortløpende i systemet.    Det finnes dessverre ingen innstilling for interval for lagring.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎28-06-2018 10:47
 Her er oppskriften for å komme i gang med å sende fakturaer fra Visma WebFaktura til privatkunder via Visma.net AutoInvoice
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Wenche Slørdahl VISMA ‎06-11-2017 12:26
 Slik aktivere du avtalen om å sende elektronisk faktura rett i nettbank til privatpersoner   Logg deg inn i AutoInvoice-portalen for det firmaet som skal sende e-faktura rett i nettbank til privatpersoner Velg innstillinger oppe til høyre. Deretter velger du “eFaktura til nettbank” i menyen til venstre Fyll ut navn og epost på personen som skal godkjenne avtalen. her velger du en person som har rettigheter til å inngå en slik avtale. Hvis du har en OCR-avtale med banken din og bruker KID-nummer på fakturaene dine, så kan du aktivere at forespørsel om eFaktura dukker opp når kunden betaler fakturaen manuelt i sin nettbank. Dette kalles avtalefangst. Da må følgende tre felter fylles ut: Ditt bankkontonummer Lengden på KID-nummeret Plasseringen av kundenummeret i KID: Hvis du har kundenummeret først i KID'en og den består av 5 siffer, så skriv 1-5 i dette feltet. Hvis det derimot kommer etter fakturanummeret som også er på 5 siffer, så skriver du 6-10. Trykk på “Send e-post med link for akseptering av avtalen” Epostadressen får da en epost med link for godkjenning. Klikk på linken i eposten for å godkjenne avtalen. Fyll ut feltene under B2C options (her er det noe engelsk tekst, vi skal se om vi ikke kan få dette oversatt) Her avgjør du om hvordan du vil sende fakturaene til de kundene som ikke klikker på linken i SMS'en eller eposten. Ønsker du å sende på epost til de du har epostadresse på, så velger du "Send via e-mails as PDF". De som du ikke har epostadresse på vil da likevel bli sendt på papir per post. Hvis du ønsker at alle skal sendes på papir per post, så velger du "Send via postal services". Da skal alt være klart for å komme i gang. Les her om hvordan du aktiverer dette på for den enkelte kunde i ditt ERP-system. Visma Business   (også Visma Business Byrå) Visma Global Visma DI   Visma Contracting Visma.net Financials (i pilot)
Vis hele artikkelen
av Susanne Grure VISMA
WebFaktura er et web-basert faktureringsprogram for dere regnskapsbyråers klienter, slik at de kan fakturere sine kunder på en enkel måte.   Fakturaene kan sendes til kundene per post, epost eller elektronisk (EHF).   Kunder og fakturaer synkroniseres med regnskapssystemet til dere byråer.   Med AutoPay og aktivert modul “Vis innbetalinger” har klientene til enhver tid oversikt over hvilke fakturaer som er betalt og hvilke som ikke er det.   Dere aktiverer/deaktiverer tilgang til deres klienter selv på få minutter fra deres økonomisystem. Funksjonalitet Web-basert faktureringsverktøy Fakturaene sendes automatisk per post, epost eller elektronisk Kundelisten synkroniseres med regnskapsbyråets økonomisystem Støtter avdeling og prosjekt på fakturaen (synkroniseres med økonomisystemet) Repeterende fakturaer Dashboard med enkel salgsstatistikk Viser hvilke fakturaer som er betalt Støtter valutaene NOK, SEK, DKK, EUR, GBP, USD Begrensninger Dette er en løsning for klienter som har behov for enkel fakturering. En eksternbruker til Business vil ha mange flere muligheter i forhold til funksjonalitet. Dette er altså et fakturasystem, ikke et system for ordre og logistikk.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Susanne Grure VISMA ‎24-08-2017 09:33
 Det finnes muligheter for repeterende faktura i WebFaktura. Dette aktiveres av dere som regnskapsbyrå ved å logge dere inn på WebFaktura med byråbrukeren.   Velg aktuell klient Klikk på "Mitt firma" i menyen til venstre  Klikk på Byrå oppe til høyre Huk av for «Repeterende faktura» Trykk Lagre For å lage en repeterende faktura, lager brukeren en faktura på vanlig måte, men angir at denne skal repeteres hver måned, hvert kvartal eller hvert år. Fakturaene blir da laget automatisk og lagt under «Faktura klar til sending» 3 dager før fakturadato. Brukeren kan angi når i måneden fakturaen skal lages, enten i forhold til fakturadato eller i forhold til forfallsdato. Velges det i forhold til forfallsdato, vil fakturaen bli produsert forfallsdager + 3 før forfallsdatoen. Hvis man velger kvartalsvis, vil fakturaen produseres i januar, april, juli og oktober. Hvis man velger årlig, så vil den produseres i januar.  
Vis hele artikkelen
Nyttige lenker
Bli med på Community Live!
Mest brukte tags