Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Kategorier
Sorter etter:
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎15-10-2019 17:34
Spørsmål Kan en faktura utarbeidet i et annet system krediteres i WebFaktura? Svar Ja, i WebFaktura kan en lage kreditnota uten link til opprinnelig faktura.  
Vis hele artikkelen
av Sofie Gjemmestad VISMA
Det er mulig å opprette en svensk kunde i webfaktura. Velg "Land", "Sverige" på kundekortet, dette ligger under "fakturaadresse"
Vis hele artikkelen
av Thea Petrine Hammer VISMA
Bruker du både AutoCollect og Webfaktura? Da må du huske på dette når du skal sende ut en kreditnota!
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎30-09-2019 10:07
Spørsmål Gitt at en klient har Valutafakturering, kan man fakturere med annen kurs enn dagens? Svar Ja, man kan endre dette under Mitt firma | Valutakurser. Dette er ikke noe vi anbefaler, men skulle det være ønskelig, så kan man gjøre dette selv.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Julie Langlete Uttian VISMA ‎30-09-2019 09:33
Oversikt finnes i Webfaktura under Mitt firma | Statistikk. Det er byråbruker som kan sjekke dette.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎27-09-2019 10:30
Spørsmål Når man går inn på et kundekort og har oversikten over alle ordre, så kan man på noen kunder velge "send på nytt" på de individuelle fakturaene. Men på en del kunder kommer ikke dette valget opp. Hvorfor? Svar Hvis fakturaene er sendt via AutoInvoice (EHF/elektronisk) som sendemåte, kan det ikke sendes på nytt fra WebFaktura.    Les mer her om hvordan ta ut en faturakopi
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tobias Rødseth VISMA ‎18-09-2019 13:24
Spørsmål Er det ikke mulig å fjerne MVA haken på en kunde som er i utlandet? Svar (Å fakturere til kunde i utlandet uten mva innebærer også at varene skal sendes direkte til utlandet). Om klienten driver eksport til utlandet kan byrået definere egne varenummer som er fritatt for mva. Det må da opprettes en egen produktgruppe. (Å operere med kunder uten mva hvor produktene ligger i produktgruppe med mva fungerer ikke).
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Julie Langlete Uttian VISMA ‎20-08-2019 10:10
Spørsmål Er det mulig å endre produkt ID i Webfaktura? Svar Nei, når produktet er opprettet så kan ikke V/N endres. Om det ikke har vært salg på produktet så kan det slettes og opprettes på nytt, 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Julie Langlete Uttian VISMA ‎20-08-2019 10:04
Spørsmål Hvordan kan jeg legge til vedlegg i Webfaktura? Svar En måte å gjøre dette på er å bruke drag-n-drop. Dette gjøres i siste steg når du lager fakturaen under "vis faktura". 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Julie Langlete Uttian VISMA ‎20-08-2019 10:00
Spørsmål Hvor mange vedlegg, hvilket format kan vedlegget være og hvor stort kan et vedlegg være i Webfaktura? Svar I Webfaktura er det kun tillatt med ett vedlegg, det må være i PDF format og vedlegget kan ikke være større enn 10MB. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Julie Langlete Uttian VISMA ‎20-08-2019 09:54
Det er mye å huske på når du skal sende ut en webfaktura; vi har derfor samlet fem punkter det er viktig at du husker på.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Julie Langlete Uttian VISMA ‎20-08-2019 09:52
Spørsmål Hvordan man får purregebyr på purringer fra Webfaktura? Svar Webfaktura tilbyr bare å sende purringer uten gebyr. Dette er egentlig ikke en purring, men en påminnelse. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Julie Langlete Uttian VISMA ‎20-08-2019 09:29
Spørsmål Er det mulighet for å sette opp en autogiroavtale i Webfaktura.  Svar Nei, det er desverre ikke mulig. Dette kan meldes inn som ønske under "Idéer". 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Jakobkollandsrud ‎23-07-2019 15:30
Her finner du informasjon om hva byrået ditt kan fikse for deg i Webfaktura.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Eirik Skorstad VISMA ‎19-07-2019 14:27
Dersom noe ikke fungerer som det skal i Webfaktura-systemet, er det sannsynlig at du har fått opp en feilmelding. Her forklarer vi hva de tre vanligste feilmeldingene betyr - og hva du kan gjøre med dem.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎19-07-2019 10:46
Landkode og postnummer
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎20-06-2019 14:05
Spørsmål Hvordan oppretter jeg produkt? Svar Klikk på Produkter i menyen til venstre, deretter Nytt produkt øverst til høyre
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎20-06-2019 14:01
Spørsmål Faktura havner i spamfilter hos kunden. Hvorfor? Svar Dette kan skje av ulike grunner, men hovedårsaken er oppsettet internt hos dere. Vi anbefaler elektronisk fakturering med AutoInvoice, henvend deg til din regnskapfører angående dette.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎20-06-2019 13:58
Spørsmål Hvordan kan jeg kreditere en faktura? Svar Velg Ny kreditnota i venstre meny. Da får du spørsmålet om hvorvidt du ønsker å kreditere en tidligere faktura. Hvis 'Ja' vil du komme til Fakturaarkivet. Hvis 'Nei', registrerer du informasjonen
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎20-06-2019 13:57
Spørsmål Hvordan får jeg tilgang til purreliste? Svar Regnskapsbyrået ditt må krysse av for Innbetalinger fra byrå. Etter at dette har blitt gjort vil du få opp Purreliste som et alternativ i menyen.
Vis hele artikkelen
Nyttige lenker
Bli med på Community Live!
Mest brukte tags