avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
(updated by Tone Persdatter1 VISMA ‎02-09-2019 13:39 )
Tone Persdatter1
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 101 Visninger

I Visma Avendo Lønn er det mulig å skrive beskjed til ansatte på lønnslippen.

Det er tre måter å legge inn beskjed på lønnslippen til den ansatte.

Tekst i lønnsregistreringen/faste transaksjoner

Hent frem kolonnen "Tekst" via tabelloppsett slik at en tekst kan legges inn. Kolonnen kan hentes i lønnsregistreringen eller på den ansattes faste transaksjoner. Du kan lese mer om dette her.

Lønnsart med beskjed

Opprett en lønnsart "Beskjed til den ansatte/504 (eller velg et annet nummer)". I vårt eksempel er det lagt inn 0,0001 i "Beløp" (vises her som 0,00). I fane "5- Lønnsarter tilleggsopplysninger" er det krysset av for "Stopp i felt– Tekst". Lag deretter en egen lønnsartgruppe ved å gå via "Grunndata/ Lønnsarter/Lønnsartgrupper". Velg deretter "Sortering av lønnsartgruppe". Denne bør sorteres øverst av gruppene for å få beskjeden først på lønnslippen. 

 

Denne lønnsarten kan da brukes i lønnsregistreringen for hver og en ansatt for å gi individuelle beskjeder. Hent frem kolonnen "Tekst" via tabelloppsett slik at en tekst kan legges inn. 

 


3. Felles beskjed/melding til alle ansatte

Det er også mulig å legge inn en felles beskjed/melding til alle ansatte på lønnsslippene. Denne beskjeden/meldingen legges inn i utskriftsparameteret til lønnsslippen i feltet ”Tekst på lønnsslippen”. Meldingen/beskjeden vil da vises nederst på lønnsslippen.

Merk! Denne meldingen/beskjeden vil bli lagret i feltet "Tekst på lønnsslippen" i utskriftsparameteret, så husk å ta denne bort ved neste lønnskjøring dersom ikke denne skal være med lenger.

Bidragsytere