avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
(updated by Anour Hannouch VISMA ‎18-07-2019 11:32 )
Visma Mamut AS
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 2541 Visninger

Fremgangsmåten for å flytte data for Visma Avendo Lønn fra en maskin til en annen foregår i fem steg. Disse finner du her:


1. Sjekk at du har sikkerhetskopi av alle firmaene man bruker:

Har du sikkerhetskopi av alle firmaene dine, kan du gå til Punkt. 2

Du må ha opprettet sikkerhetskopi på den gamle pcen, og overført dette fra den gamle pcen til den nye før du fortsetter. 

For å ta en sikkerhetskopi av firmaene dine på den gamle pcen, gjør du følgende:

Klikk på Verktøy -> Ut/innkopiering -> Utkopiering av data.

Hvis du ikke kommer inn i programmet er det mulig å gjenopprette dataene basert på databasefiler. For mer info om dette, ta kontakt med Avendo Support på support@vismaavendo.no eller tlf. 455 06 151.


2. Installer programmet på ny PC/server:

Last ned siste versjon fra denne siden.

3. Opprett nytt firma
Start programmet og klikk på Nytt firma -> Opprett nytt firma. Firmaet kan ha samme navn som på den gamle pcen, eller et annet navn.

4. Les inn sikkerhetskopi
Inne i firmaet på steg 3, les inn sikkerhetskopi via Verktøy ->  Ut-/innkopiering -> Innkopiering av data. Klikk Finn og velg sikkerhetskopien fra steg 1. Klikk deretter Start innkopiering.


5. Bruk Logon Deleter for å slette påloggingsinformasjon.
 Før du kan logge deg inn på firmaet må du slette påloggingsinformasjonen som ligger i sikkerhetskopien. For å gjøre dette avslutt først Avendo Lønn. Last deretter ned programmet Logon Deleter her.

- Velg Åpne -> Pakk ut alle -> Pakk ut

 - Dobbeltklikk på filen AvendoLogonDeleter.exe

 (om du får melding om at Windows beskyttet pcen, velg Mer info -> Kjør likevel)

- Marker firmaet du skal slette påloggingsinformasjonen for og klikk Kjør -> OK -> OK.


- Avslutt deretter programmet og åpne Avendo Lønn igjen. Nå skal du få logget inn som vanlig.