avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Steg 2: Registrer dine firmaopplysninger

23-04-2015 20:20 (Sist oppdatert 13-07-2017)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1069 Visninger

Før du kan ta Visma eAccounting i bruk må du registrere dine firmaopplysninger i en oppstartsveiviser.

Logg inn og registrer ditt firma

For å komme i gang med Visma eAccounting, gå til  www.vismaonline.no. Her må du logge inn med din epostadresse og det passordet du opprettet da du fikk aktiveringslink. Om du ikke har opprettet et passord tidligere, finn aktiveringsmailen i din innboks. Dersom du har glemt passordet, gå til siden for glemt passord. Da sendes det en aktiveringslink til din epost som er gyldig i femten minutter.

Når du har kommet deg inn i Visma Online går du til Mine tjenester og velger Visma eAccounting. Da må du gå igjennom en kort oppstartsveiviser der du registrerer dine firmaopplysninger.

 Oppstartsveiviser

 

Du kan endre første fakturanummer i Visma eAccounting helt frem til første faktura er bokført. Dersom du ønsker å fortsette på fakturaserien fra daTax men ikke husker denne, kan du legge inn et tall midlertidig. Husk så og endre dette før første faktura genereres. Du kan endre første fakturanummer under Innstillinger – Firmainnstillinger – Fakturaopplysninger inne i programmet. 

Sjekkliste:
- Har du valgt riktig organisasjonsform?
- Er riktig MVA- periode valgt? Eventuelt ikke mva-pliktig. 
- Har du startet på riktig regnskapsår? Husk at det er vanlig å følge kalenderåret 01.01-31.12 så du ikke får avvikende år.


 
Når du har kommet inn i selve Visma eAccounting kan det være lurt å lage en snarvei til www.vismaonline.no i din nettleser. På denne måten blir det enklere å logge seg rett inn i programmet neste gang.

Nå som du har kommet inn i programmet er det på tide å legge inn dine data.

Gå videre til Steg 3: Import av data

Bidragsytere