Mine områder
Hjelp

Webfaktura: Du kan nå se kontonummeret kunden har betalt fra direkte i Webfaktura

16-06-2021 12:43 (Sist oppdatert 19-09-2022)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 567 Visninger

Har du kunder som har tilgode i reskontro og ønsker tilgodebeløp utbetalt? Du kan nå se kontonummeret kunden har betalt fra direkte i Webfaktura public. Søk opp den aktuelle kunden og trykk så på reskontro. Kolonne for kontonummer finner du helt til høyre i reskontro. 

 

webfaktura1.png

webfaktura2.PNG

 

Merk at kontonummeret som er presentert følger den enkelte innbetalingen. Det kan være tilfelle at kunden har betalt fra ulike kontonummer. Dersom dette er tilfelle og du er usikker på hvilket kontonummer du skal utbetale et tilgodebeløp til, bør du verifisere hvilket kontonummer kunder ønsker utbetalt til med kunden før utbetaling gjennomføres. 

 

Registrere en utbetaling i reskontro:

Har du utbetalt et tilgodebeløp til kunden kan du markere det aktuelle tilgodebeløpet som utbetalt via fanen fakturaer på den aktuelle kunden. Når du haker av for utbetalt vil det skje en automatisk postering av en utbetalingstransaksjon i reskontro mot det aktuelle tilgodebeløpet, og kundens totale tilgodehavende reduseres tilsvarende transaksjonen som markeres som utbetalt. Merk at denne funksjonen kun skal benyttes når du gjennomfører en faktisk utbetaling til kunden via nettbanken. 

 

webfaktura3.png

Bidragsytere
Aktuelt brukertips