avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Kenneth Skogen
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1193 Visninger
Vi opplever mange henvendelser angående feriepengeliste når personer slutter, og ikke får utbetalt sluttoppgjør. Disse vil da legge seg på arbeidssted 0, hvis denne sorteres på arbeidssted.

Det som skjer når personer nå avsluttes, og arbeidsforholdet legges ned i arbeidsforhold historikk, er at det på feriepengelisten vil vises at personen er knyttet mot arbeidssted 0.

Arbeidsgiveravgiften som vises på feriepengelista vil da beregnes etter sonen i kontorkommunen, og ikke på arbeidsstedet som personen var knyttet mot før avslutningen av arbeidsforholdet. Så lenge kontorkommunen og arbeidsstedet er i samme sone vil dette ikke ha noen betydning, men hvis det er avvik i sonene vil avgiftsberegningen endres i forhold til det som opprinnelig er beregnet i lønnskjøringene.

Det kun feriepengelista som viser beregning av arbeidsgiveravgift etter kontorkommunen. Ved utbetaling, vil uansett sonen til kommunen i sist aktive arbeidsforhold benyttes til beregning.

Denne problemstillingen vil kun gjelde de som ikke utbetaler sluttoppgjør ved opphør av arbeidsforholdet. Når sluttoppgjør utbetales, forsvinner personen fra feriepengelista.