Mine områder
Hjelp

Flytt fra Huldt & Lillevik til Visma.net Payroll (Flytteknappen)

22-12-2021 12:06 (Sist oppdatert 26-04-2022)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 1794 Visninger

NB! Nytt MigrationTool.dll må lastes ned for å flytte til Visma.net Payroll. Se mer her

 

I Huldt & Lillevik (versjon 5.21.4/5.22.1) kan du enkelt flytte data over til Visma.net Payroll. 

Flyttefabrikken tar deg enkelt over til Visma.net Payroll. Du kan se hvordan her:

 

 

Før du starter prosessen bør du sette deg inn i hva dette betyr, og helst ha gjort en avtale med din partner om når du kan/bør gjennomføre flyttingen.

 

MERK! For regnskapsbyråer har vi en egen løsning for bestilling av kundeforhold. Vennligst ta kontakt med Visma (hrm@visma.com), eller din Visma partner. 

 

Over oppgavelisten i Huldt & Lillevik finner du knappen "Flytt til Payroll".  

 

flytteknapp (2).JPG

 

Du får da opp et bilde med litt informasjon og en link til mer informasjon om prosessen videre. Vi anbefaler at du leser denne! 

 

flytteknapp2.JPG

 

Når du er klar for å flytte data og trykker Fortsett, går systemet igjennom noen kontroller.

Migrasjonsassistenten sjekker om kundeforholdet-/firmaet ditt er koblet mot Visma.net. 

Kunder som allerede bruker Visma.net Calendar (Absence/Time) på en ellere flere klienter, kan desverre ikke kan migrere til Payroll enda, og vil ikke få lov å gå videre ennå.

 

MERK! Dersom firmaet du ønsker å migrere skal over på et annet kundeforhold, og ikke har benyttet Visma.net Calendar (Absence/Time), så kan eksporten omgås med å sende selve databasen sammen med skjema til Visma Software, hvor vi utfører eksporten av rapportpakken.

 

Benytter du Visma.net Expense integrert med Huldt & Lillevik, vil du få til å fortsette bestillingen, men din integrasjon til Visma.net Expense vil automatisk bli brutt. Dette medfører at ingen flere reisereginger/-utlegg vil kunne importeres til Huldt & Lillevik, så sørg for at alle påbegynte reiseregninger er godkjent/utbetalt, eller slettet, i Visma.net Expense før du går videre. Visma.net Expense vil bli satt opp på nytt mot Visma.net Payroll.

 

Dersom alt er i orden, ender du opp med denne meldingen, og du vil få opp ett nytt program; Migration Tool.  

 

flytteknapp4.JPG

Det er først når du krysser av for aksept og trykker "start flytting av data" at dataene automatisk blir lastet opp til Visma, slik at vi kan flytte den videre til Visma.net Payroll. 

 

migrering ferdig.JPG

 

Når datapakken er eksportert blir du sendt videre til et skjema som må fylles ut. Dette må fylles ut da vi trenger litt ekstra informasjon om kundeforholdet, som vi ikke får hentet ut av datapakken.  Dette skjemaet vil du også kunne finne her.

 

migrering ferdig2.JPG

Visma Software har nå mottatt din bestilling av både lisens og flytting av lønnsopplysninger til Visma.net Payroll, og vil utføre dette snarest mulig.

 

NB! Kontaktperson angitt som godkjenner i bestillingen vil motta en Terms of Service (TOS)-avtale for elektronisk signering i Visma.net, og dette må utføres før oppsett kan påstartes.

 

En flytting av lønnsopplysninger til Visma.net Payroll kan fort ta flere arbeidsdager, så vi anbefaler alltid at du sender inn bestilling av overgang til Visma.net Payroll så raskt som mulig når din siste lønnskjøring i Huldt & Lillevik er fullført. I denne perioden bør du også sette av god tid til å gjennomføre vårt digitale kurs som du finner påmelding til her.

Relaterte brukertips

Noen tips til deg som nå har tatt ibruk Visma.net Payroll

Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"