avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ansettelsesform må oppgis i A-meldingen fra og med januar 2021

21-12-2020 10:04 (Sist oppdatert 21-12-2020)
  • 5 Svar
  • 1 Liker
  • 2171 Visninger

Fra og med januar 2021 må ansettelsesform oppgis på ansatte i A-meldingen. Dette er obligatorisk for alle ansatte med ordinære og maritime arbeidsforhold. Det finnes bare to ansettelsesformer - fast og midlertidig. Det er støtte for dette i Mamut fra og med versjon 24.0.1034.

 

Etter oppdatering til versjon 24 må det velges ansettelsesform på alle ansatte som skal med i A-meldingen før A-meldingen for januar 2021 genereres.

 

Gå til vis – lønn – personalregister og hent frem den ansatte ansettelsesform skal velges på. Gå så på fanekortet lønn og klikk på A-melding. Velg så riktig ansettelsesform under arbeidsform.

 

Ansettelsesform.jpg

 

Hvis firmaet har mange ansatte, så kan du ta kontakt med support for å få et script som oppdaterer alle ansatte til ansettelsesform Fast. Hvis noen av de ansatte har Midlertidig som ansettelsesform, så kan dette velges på dem manuelt etter at scriptet er kjørt. 

 

Hvis det ikke velges ansettelsesform før A-meldingen sendes, så vil du få en feilmelding i tilbakemeldingen fra Altinn. Du kan lese mer om denne feilmeldingen her.

Kommentarer
CONTRIBUTOR *
av Grethe Hagen2

Har lagt inn dette på de lønningene jeg har kjørt i dag, får likevel feilmelding. Gjelder 2 firma. Noen tips?

CONTRIBUTOR *
av Joanna Czarnecka

Det samme problemet

 
av Isabell Hernández

Hei @Grethe Hagen2 og @Joanna Czarnecka, vi mottok tilbakemelding angående dette i dag og det skal utføres en oppdatering av integrasjonen mellom Mamut og Altinn, dette vil bli gjort i kveld. Fra og med i morgen tidlig vil dette være løst, men dere må da generere en ny A-melding igjen og sende den til Altinn.

 

Hvis dere fortsatt opplever problem i morgen anbefaler jeg at dere sender en e-post med nærmere forklaring av problem og skjermbilder til support@mamut.no, så vil en konsulent se nærmere på saken så fort som mulig.

 

 

CONTRIBUTOR **
av Laila Fagerland

Hei, Vi hadde i 2020 mange prosjektansatte som nå er sluttet. Mange av disse skal få utbetalt feriepenger nå. Må jeg gjøre dette med de og, selv om de er registrert med  sluttdato i 2020??

CONTRIBUTOR *
av andhaer

jeg får ikke opp arbeidsform i personalkortet. har jeg en gammel versjon? har sjekket om jeg trenger en nyere versjon, men det trenger jeg ikke iflg Mamut

Bidragsytere
Aktuelt brukertips