avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Turi M Sorensen VISMA ‎03-06-2019 15:44 )
Anonymous
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1169 Visninger

Mamut Application Hosting er bygget opp på det siste av tilgjengelig og uttestet teknologi. Det er derfor mulig at du må oppdatere driver og programvare på maskinen din for at utskriften skal fungere. Denne artikkelen tar for seg hva du bør forsøke hvis du har problemer med utskrift fra Mamut Application Hosting.


1. Sjekk at minimum .NET Framework 3.5 er installert.
Microsoft .NET Framework versjon 3.5 eller senere må være installert på maskinen, for at dine lokale skrivere skal fungere. Dette følger med Windows 7, men hvis du har en eldre versjon av Windows (Vista eller XP), kan det være at dette mangler på din maskin. Bruk verktøyet i toppen av denne artikkelen, for å kontrollere, og eventuelt installere .NET Framework 3.5, hvis dette mangler.

2. Installer siste tilgjengelig skriverdriver.
Vi benytter moderne utskriftsteknologi på Application Hosting. Det er derfor anbefalt å installere siste tilgjengelige skriverdriver fra printerleverandørens nettside. Her er linker til nettsiden til de mest kjente leverandørene:
Canon
Hewlett Packard (HP)
Lexmark
Brother
Dell
Xerox

Logg deg ut av Application Hosting før du installerer ny driver, og start maskinen på nytt etter at ny driver er installert.


3. Deaktiver avanserte skriveregenskaper.

Noen skrivere kan ha problemer med enkelte type utskrifter når avanserte skriveregenskaper er aktivert. Slå derfor av dette ved å følge anvisningene i denne artikkelen.


4. Forsøk med en annen skriverdriver.

Noen skrivere har ikke en egen skriver prosessor (kalles «host based» skriver) og er av den grunn ikke kompatible med Microsoft Easy Print, som er utskriftsteknologien vi benytter på Application Hosting. Du kan ofte finne ut om skriveren din er «host based» ved å se på spesifikasjonene på nettsiden til skriverleverandøren. I mange tilfeller vil en alternativ skriverdriver av typen PCL5 eller BR-Script fungere, hvis den ordinære driveren ikke fungerer. Forsøke derfor å installere dette, hvis det er tilgjengelig på nettsiden til skriverleverandøren.Hvis du har gått igjennom punktene i denne artikkelen, og fortsatt ikke lykkes med å få utskrift, kan du sende en epost til support@mamut.com, slik at vi kan undersøker problemet deres nærmere. Vi er avhengig av følgende informasjon:

  1. Hvilke av punktene i denne artikkelen er forsøkt? Hvis du har problemer med å gjennomføre et av punkene, vil vi vite hvor langt du kommer, og hvor det stopper opp.
  2. Hvilken skriver har du problemer med (fabrikant og modell)?
  3. Hva nøyaktig er det som ikke fungerer (f.eks ingen utskrift, feil på utskrift, kuttet utskrift)?
  4. Fungerer utskrift av en annen type rapport i Mamut? Hvilke rapporter har du forsøkt?
  5. Fungerer det med en annen skriver?
  6. Hvilken versjon av Windows har du (XP, Vista eller 7 – 32bit eller 64bit)?
Bidragsytere