avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Skanning av faktura i Mamut Autoinvoice

04-09-2018 16:00 (Sist oppdatert 23-10-2018)
 • 1 Svar
 • 0 Liker
 • 1575 Visninger

Skanning av inngående faktura kan aktiveres om du ønsker at PDF-faktura på epost skal kunne tolkes som elektronisk faktura. Dette åpner for at dine leverandører kan sende deg fakturaer på papir eller e-post som tolkes, og sendes inn i din Mamut som en elektronisk faktura til bokføring.
Det anbefales at denne aktiveres

Aktivering av Skanning:

 1. Gå til Vis - AutoInvoice - Innstillinger - Fakturainnstillinger - Inngående og trykk på Aktiver på linjen med Skanning
  innstillinger _03.PNG

 2. Du vil nå få opp et registreringsvindu, hvor du legger inn kontaktinformasjonen din for å registrere en scannekonto, hvor avsender av fakturaer kan sende papirer og PDF-fakturaer:
  registrere_01.JPG
   
 3. Etter at Skanning er aktivert vil systemet forsøke å åpne en skanningkonto hos AutoInvoice. Det vil være mulig å motta materiell en virkedag etter at skannekontoen er aktivert. Du vil da få en e-post adresse og en post adresse som du skal oppgi til dine leverandører som de kun skal benytte til fakturaer. 
  registrere_02.JPG

 4. Om du trykker på Vis skanneadresse, vil du se hvilken adresse som skal benyttes ved skanning. 
  registrere_03.JPG
  Det er viktig å merke seg her at om det i Autoinvoice-skannetjenesten mottas brevpost, som ikke er faktura, så vil den videresendes til postadressen som står her. 

  MERK: På denne siden kan du se hvilke priser som er gjeldende for de forskjellige tjenestene.
Kommentarer
CONTRIBUTOR *
av Minh Luu

Hei Turid, kan kunde sende inngående faktura direkte til Mamut autoinvoice? deretter bokf. faktura i hovedbok? hvor akivere de fakturaene? ellers må man ha en ekstern leverandør til å innlese av faktura til Mamut, deretter bokf. i hoved, som en dokument senter?

Bidragsytere
Aktuelt brukertips