Mine områder
Hjelp

Skanning av faktura i Mamut Autoinvoice

04-09-2018 16:00 (Sist oppdatert 23-10-2018)
 • 1 Svar
 • 0 liker
 • 2943 Visninger

Skanning av inngående faktura kan aktiveres om du ønsker at PDF-faktura på epost skal kunne tolkes som elektronisk faktura. Dette åpner for at dine leverandører kan sende deg fakturaer på papir eller e-post som tolkes, og sendes inn i din Mamut som en elektronisk faktura til bokføring.
Det anbefales at denne aktiveres

Aktivering av Skanning:

 1. Gå til Vis - AutoInvoice - Innstillinger - Fakturainnstillinger - Inngående og trykk på Aktiver på linjen med Skanning
  innstillinger _03.PNG

 2. Du vil nå få opp et registreringsvindu, hvor du legger inn kontaktinformasjonen din for å registrere en scannekonto, hvor avsender av fakturaer kan sende papirer og PDF-fakturaer:
  registrere_01.JPG
   
 3. Etter at Skanning er aktivert vil systemet forsøke å åpne en skanningkonto hos AutoInvoice. Det vil være mulig å motta materiell en virkedag etter at skannekontoen er aktivert. Du vil da få en e-post adresse og en post adresse som du skal oppgi til dine leverandører som de kun skal benytte til fakturaer. 
  registrere_02.JPG

 4. Om du trykker på Vis skanneadresse, vil du se hvilken adresse som skal benyttes ved skanning. 
  registrere_03.JPG
  Det er viktig å merke seg her at om det i Autoinvoice-skannetjenesten mottas brevpost, som ikke er faktura, så vil den videresendes til postadressen som står her. 

  MERK: På denne siden kan du se hvilke priser som er gjeldende for de forskjellige tjenestene.
Kommentarer
Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous

Hei Turid, kan kunde sende inngående faktura direkte til Mamut autoinvoice? deretter bokf. faktura i hovedbok? hvor akivere de fakturaene? ellers må man ha en ekstern leverandør til å innlese av faktura til Mamut, deretter bokf. i hoved, som en dokument senter?

Bidragsytere