avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
(updated by Turi M Sorensen VISMA ‎12-03-2019 16:13 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 992 Visninger

 Dersom du har kunderegistre, artikler/produkter og/eller leverandører i Mamut kan du enkelt få med deg dette over til Visma eAccounting. 

Eksport av data fra Mamut

For at du skal få ut en eksportfil som er kompatibel med Visma eAccounting må du kjøre et script. Vennligst merk deg at scriptet kun kan kjøres på maskiner med Windows Vista eller nyere. Scriptet må kjøres på maskinen som fungerer som server. Dette hvis du kjører programmet på flere maskiner.

1. Gå til http://cdl.mamut.com/BIN/Support/MamutScriptTool/SetupMamutScriptTool.msiog velg å lagre SetupMamutScriptTool.msi filen på skrivebordet (eller annen mappe). Kjør deretter installasjonsfilen og følg veiviseren for å installere Mamut Script Tool. Dersom dere har Windows 8 får dere en sikkerhetsmelding. Dere må da klikke på Mer informasjon og velge å kjøre likevel.

2. Når programmet er installert og har startet opp, vil du få beskjed om å oppgi Customer # og Password #.
Bruk følgende koder og klikk Log in.

Customer: 3301555
Password: 305313

 

3. Programmet vil nå forsøke å koble seg til Mamut sin SQL Server database basert på informasjon i filen Mamut.ini. Dersom det ikke finner filen, får du mulighet til å bla deg fram til denne.

 

4. Velg hvor du ønsker at Excel filen skal legge seg nederst til høyre i bildet.

5. Velg filformat CSV og ANSI 1252.

6. Marker det skriptet som skal kjøres. Kjør det en gang for kunder og en gang til for produkter. Dersom skriptet krever at du oppgir ett eller flere parametere vil du få opp en liste med disse. Fyll i så fall inn gyldige verdier for parameteret/parameterene og klikk Run (Alt+R).

 

Gå videre til Steg 2 - Registrer dine firmaopplysninger.