avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
(updated by Turi M Sorensen VISMA ‎17-10-2018 10:08 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 304 Visninger

 Før du kan ta i bruk Visma eAccounting må du registrere dine firmaopplysninger i en oppstartsveiviser. 

 

Logg inn og registrer ditt firma

For å komme i gang med Visma eAccounting, gå til  www.vismaonline.no. Her må du logge inn med din epostadresse og det passordet du opprettet da du fikk aktiveringslink. Om du ikke har opprettet et passord tidligere, finn aktiveringsmailen i din innboks. Dersom du har glemt passordet, klikker du på «Glemt passord». Da sendes det en aktiveringslink til din epost som er gyldig i femten minutter.

Når du har kommet deg inn i Visma Online går du til «Mine tjenester» og velger Visma eAccounting. Da må du gå igjennom en kort oppstartsveiviser der du registrere dine firmaopplysninger.

 

Oppstartsveiviser

Sjekkliste:
- Har du valgt riktig organisasjonsform?
- Er riktig MVA- periode valgt? Eventuelt ikke- pliktig. 
- Har du startet på riktig regnskapsår? Husk at det er vanlig å følge kalenderåret 01.01-31.12 så du ikke får avvikende år.

 

Du kan endre første fakturanummer i Visma eAccounting helt frem til første faktura er bokført. Dersom du ønsker å fortsette på fakturaserien fra Mamut men ikke husker siste fakturanummer - kan du legge inn et tall midlertidig. Husk så og endre dette før første faktura genereres. Du kan endre første fakturanummer under Innstillinger – Firmainnstillinger – Fakturaopplysninger inne i programmet.

 

Når du har kommet inn i selve Visma eAccounting kan det være lurt å lage en snarvei til programmet i din nettleser. På denne måten blir det enklere å logge seg rett inn i programmet neste gang.

Nå som du har kommet inn i programmet er det på tide å importere dine registre inn i Visma eAccounting.

Gå videre til Steg 3: Import av data