avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Eksport av leverandørregister for import i eAccounting

17-11-2014 21:21
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 716 Visninger
I daTax så kan du enkelt eksportere ut leverandørregisteret for å importere dette i eAccounting.

 

Før man gjør eksporten av leverandørregisteret så kan det være lurt å gå gjennom alle leverandører og sjekke at påkrevde felter i eAccounting er fylt ut i daTax.

Påkrevde felter ved en import i eAccounting er følgende:
- Leverandørnummer
- Leverandørnavn
- Land

For mer informasjon rundt import av leverandørregister i eAccounting klikk her.

I skjermbildene under så kan du se hvor på kunden i daTax disse feltene ligger.

Når alle leverandører er sjekket og alle felter er blitt oppdatert i henhold til felter som er påkrevd så vil man kunne eksportere ut fra daTax.

Skal man eksportere ut data så er det viktig at man er på versjon 15.0.3310 og dette kan man sjekke via Hjelp-Om programmet. Har man en eldre versjon av dette så må man laste ned og installere den siste versjonen fra denne linken.

Klikk på knappen med tre punktum for å velge lokasjon for hvor du ønsker filene. Det kan være lurt å legge filene et sted hvor det er enkelt å finne de igjen, som for eksempel Skrivebordet.

Når alle kunder er sjekket og at felter er blitt oppdatert i henhold til felter som er påkrevd så vil man kunne eksportere ut fra daTax.

Skal man eksportere ut data så er det viktig at man er på versjon 15.0.3310 og dette kan man sjekke via Hjelp-Om programmet. Har man en eldre versjon av dette så må man laste ned og installere den siste versjonen fra denne siden.

For å eksportere så går man til Faktura-Status, deretter Fil-Import/Eksport. Velg Eksport av data i første vindu og klikk Neste. I vinduet for eksport så velger man valget Kunder, leverandører og produkter til Visma eAccounting og klikker Neste for å kunne velge hvor man vil legge filene på maskinen.

Klikk på knappen med tre punktum for å velge lokasjon for hvor du ønsker filene. Det kan være lurt å legge filene et sted hvor det er enkelt å finne de igjen, som for eksempel Skrivebordet.

Når du har fullført eksporten så vil det ligge tre filer på den lokasjonen du valgte:

Produkter.csv
Kunde.csv
Leverandør.csv

Du er nå klar for å importere disse i eAccounting. Vi anbefaler videre å følge denne artikkelen, samt denne for selve importen.