avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Endringer ved nettbankintegrasjon i daTax

20-06-2014 20:47
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 705 Visninger
daTax har i mange år hatt en nettbankintegrasjon hvor man har mulighet til å hente ned transaksjoner og saldo på konto. Bankene oppdaterer sine nettbanker kontinuerlig hvor vi igjen må endre/tilpasse integrasjonen mot de forskjellige nettbankene.

Enkelte banker har nå oppdatert sine nettbanker på en slik måte at vi ikke lengre automatisk kan hente ned transaksjoner og saldo. Foreløpig gjelder ikke dette mange banker, men flere vil antagelig følge etter.

Det finnes beklageligvis ingen alternativ måte for oss å hente ned transaksjoner og saldo fra de bankene som er endret. Eneste mulighet blir å eksportere til fil fra nettbanken og så importere filen i daTax. De fleste banker støtter fil-eksport og for å gjøre den delen mer effektiv enn den er i dag så vil vi jobbe med å utbedre import-mulighetene til de forskjellige bankene og deres spesialformater.

Vi beklager dette, men det er dessverre noe som ligger utenfor vår kontroll. Akkurat når dette vil skje for de forskjellige bankene har vi dessverre ingen oversikt over.

Påvirkede nettbanker per nå:
Eurocard

Merk: Dette vil kun gjelde bankintegrasjon for våre daTax produkter. Ingen andre produkter fra Visma Mamut vil være berørt.