avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
Visma Mamut AS
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 233 Visninger
Det er tre muligheter for å aktivere Mamut Information Desk.

1.    Velg Start - Innstillinger - Generelle Innstillinger. Sjekk at det er merket av for Bruk Online Mamut Information Desk.

2.    Velg Hjelp - Om programmet - Endre brukerinformasjon. Sjekk i dette vinduet at det er merket av for Jeg har internettilknyttning på denne maskinen.

3.    Velg Start - Mamut Information Desk, klikk på globusikonet øverst til høyre i vinduet. Dette ikonet bytter mellom å være online\offline.

 

Hvis det er gjort, men du fortsatt ikke får aktivert Mamut Information Desk, så er den sannsynlige årsaken innstillinger i Internet Explorer eller på brannmuren din.

1.    Start Internet Explorer, velg Verktøy – Alternativer for Internett. I fanekortet Generelt så kan du slette Cookies (informasjonskapsler) og Midlertidige filer for Internett

2.    Velg fanekortet Sikkerhet og verifiser at innstillinger for sikkerhet og personvern ikke er satt høyere enn Middels.

3.    Trykk deretter på Klarerte områder og trykk på Områder. Legg inn www.mamut.com og trykk Legg til.

4.    Velg fanekortet Tilkoblinger og velg LAN innstillinger. Merk av for Automatisk oppdage oppsett.

5.    Trykk OK, deretter Bruk og OK.

Hvis du benytter brannmur på maskinen hvor daTax kjører, gi daTax full tilgang til Internett i denne. Vi anbefaler at du legger inn mappen "daTax" under utelatelser/unntak i brannmuren. Hvordan dette gjøres må du ta med leverandøren av deres brannmur.

Merk! For at du skal kunne benytte Mamut Information DeskInternet Explorer være installert på maskinen.