avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan installere Mamut daTax Software for første gang

10-12-2007 08:00
 • 0 Svar
 • 0 Liker
 • 676 Visninger
Når du starter programmet første gang, åpnes en veiviser som leder deg gjennom registrering og førstegangs oppstart. Hvis du merket av for Start programmet etter fullført installasjon under installasjonen, skjer dette av seg selv og du kan starte rett på punkt 2. Hvis ikke starter du på punkt 1.Tips! Vi anbefaler at du registrerer kundenummeret ditt samtidig med lisensnummeret. Du vil da ha dette nummeret lett tilgjengelig ved henvendelser til Mamut. Du finner det siden ved å velge Hjelp – Om programmet fra den øvre menylinjen.


Hvordan starte programmet første gang:

 1. Dobbeltklikk på snarveien til programmet på skrivebordet dersom du opprettet en slik i forbindelse med installasjonen
  -- eller --
  Åpne programmet via Start-menyen nederst til venstre på skrivebordet. Velg Programmer - Mamut daTax Software og klikk på Mamut-ikonet for å starte programmet. 
 2. Les innholdet i velkomstvinduet og klikk Neste.
 3. Velg Registrere fullversjon.
 4. Klikk Neste.
 5. Skriv inn Lisensnummer til programmet. Klikk Neste.
 6. Angi om du har Internettilknytning på din datamaskin. Klikk Neste.
 7. Fyll ut alle felter markert med en rød stjerne. Har du ikke har kjøpt programmet direkte fra Mamut og har du ikke tegnet noen supportavtale, vil du ikke ha mottatt noe kundenummer. Klikk Neste.
 8. Klikk på knappen midt i vinduet for å registrere programmet. Når registreringen er fullført får du en beskjed om dette. Klikk Neste.
 9. Velg om du vil bruke Mamut Information Desk, eller en startside som viser knapper med snarveier. Du kan senere endre dette valget under Innstillinger – Generelle innstillinger.
 10. Klikk Neste.
 11. Klikk Ferdig for å fullføre veiviseren og starte opp programmet.

Ditt program er nå registrert og klar til å ta i bruk.

Les tilbake sikkerhetskopi: Har du tidligere hatt programmet installert, og ønsker å lese tilbake en sikkerhetskopi, kan du starte veiviseren for tilbakekopiering av sikkerhetskopi i vinduet i trinn 3.