avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 350 Visninger
Under innstillinger for Sikkerhetskopiering setter du alle innstillinger som har med sikkerhetskopiering å gjøre. I tillegg til å kunne sette innstillinger finner du også en fullstendig logg over alle sikkerhetskopieringer og tilbakekopieringer som har funnet sted i programmet.

Automatisk sikkerhetskopi
I fanekortet Automatisk sikkerhetskopi setter du innstillinger for om du ønsker å ta sikkerhetskopi og hvor ofte. Som standard vil det være satt innstillinger slik at det vil bli tatt sikkerhetskopi automatisk når du avslutter programmet, men at du får spørsmål om sikkerhetskopiering før sikkerhetskopiering blir utført. Innstillingen hjelper deg til å huske å ta sikkerhetskopi, noe vi anbefaler du gjør hver gang du har jobbet i programmet. Du kan selv angi hvor ofte du blir påminnet om å ta sikkerhetskopi.

Kataloger
I fanekortet Kataloger kan du angi filbane for sikkerhetskopier som du tar manuelt samt filbane for sikkerhetskopier som blir tatt automatisk, f.eks. ved avslutning av programmet. Du kan velge filbane/katalog ved å klikke på søkeknappen til høyre for feltet.

Ønsker du f.eks. at sikkerhetskopieringer du starter manuelt i programmet skal gå til diskettstasjon, skriver du inn A:\ i feltet. Det kan også være at du har en ekstern harddisk eller en USB-enhet som du ønsker å ta manuelle sikkerhetskopier til.

Sikkerhetskopier som blir tatt automatisk vil det være mest hensiktsmessig å lagre på samme maskin som du har programmet. F.eks. i foreslåtte katalog: C:\Program Files\daTax\Userbackup\

Avansert
Under fanekortet Avansert kan du merke av for å ikke inkludere filene for Reiseregning/Kjørebok og Kurshistorikk/Verdipapir ved sikkerhetskopiering. Filene er store, også selv om du ikke har tatt modulene i bruk, så om du ønsker å begrense størrelsen på sikkerhetskopiene kan du unnlate å ta med nevnte filer.

Logg
Under Logg finner du en fullstendig oversikt over alle sikkerhetskopieringer og tilbakekopieringer som har funnet sted i programmet. Du vil se informasjon som tidspunkt, handling, katalog, filnavn, og versjon for de ulike sikkerhetskopieringene og tilbakekopieringene. Markerer du en linje vil du få mer informasjon som beskrivelse og bruker som har utført aktuell handling.