Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Visma Mamut AS
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 13528 Visninger

Ved registrering, bruk av nettbank, programoppdatering, registrering av supporthenvendelser via programmet etc. trenger daTax rettigheter til å gå på Internett.

Du må derfor stille inn brannmuren slik at daTax får disse rettighetene. Ved bruk av Nettbank, WebCheck, Mamut Information Desk og registrering av supporthenvendelser via Mamut Supportsenter, trenger daTax rettigheter til å koble seg til Internett.

Du må derfor stille inn brannmuren slik at daTax får disse rettighetene. Noen brannmurer kan også overvåke integriteten til *.dll og *.exe filene. Dette betyr at om du kjører en WebCheck, vil daTax-programmet oppdateres og flere *.dll og *.exe filer vil forandres. Når brannmuren oppdager dette, kan det skje at den slår av daTax ved forsøk på tilgang til Internet.Løsningen vil være å alltid passe på at daTax har alle rettigheter til Internet.

Vi anbefaler at du legger inn mappen daTax under unntak/utelatelser i brannmuren. Mappen ligger standard lagret under C:\Programfiler\daTax. For å sjekke om det er brannmuren som skaper problemene kan du forsøke å skru av brannmuren helt og forsøke på nytt i daTax. Om det virker, så vet du at det er en konfigurasjon i din brannmur som ikke er riktig.

For mer informasjon om hvordan dette konfigureres i din brannmur, må du se i dokumentasjonen til brannmuren, ev. bruke supporttjenestene som følger med brannmuren. Under finner du linker til noen av leverandørene av brannmur/antivirusprogram, hvor du kan finne informasjon om hvordan konfigurere din brannmur.

 

Norman:     http://www.norman.com/Support/no

Symantec:  http://www.symantec.com/no/no/

F-Secure:   http://www.f-secure.com/estore/no/   

AVG:          http://www.avg.no/

McAfee:     http://www.mcafee.com/no/

Trend:       http://www.trend.no