avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 318 Visninger
Med Skype kan du ringe til kontakter direkte fra kontakt- og kontaktpersonkortet.

Forutsetninger for å komme i gang:

Du må installere Skype på samme maskin som du har ditt daTax-program installert, og du må registrere deg som Skype-bruker. Dersom du også ønsker å kunne ringe til fasttelefon og mobiltelefoner, ikke bare andre Skype-brukere, må du også kjøpe Skype-kredit/SkypeOut.

I tillegg må du ha lydutstyr i form av høyttalere og/eller hodesett med mikrofon for å kunne ringe via din PC.

Les mer om og last ned Skype på www.skype.com .

Registrering av Skype-navn i kontaktkortet:

Når programmet er installert og du har registrert deg som Skype-bruker, kan du begynne å registrere dine kontakters Skype-navn i kontaktkortet dersom du er kjent med dette. Du kan enten skrive inn Skype-navnet direkte i feltet for dette eller du kan klikke på søkeknappen til høyre for feltet for å søke i kontaktlisten din i Skype eller foreta et globalt søk.

VIKTIG! Når du aktiverer Skype via programmet, får du opp en advarsel med spørsmål om hvorvidt du vil tillate at programmet bruker Skype. Det anbefales at du merker av for Tillat programmet å bruke Skype. Har du tidligere svart Nei til å tillate programmet å bruke Skype kan du aktivere funksjonaliteten igjen. Dette må du gjøre i Skype under Verktøy - Innstillinger - Avansert - API Adgangskontroll.