avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 296 Visninger
Har du Skype installert på samme PC som du har installert ditt daTax-program vil du kunne ringe kontakter og kontaktpersoner i ditt daTax-program direkte ved hjelp av et par klikk i kontaktregisteret. Integrasjonen gjør det i første omgang mulig å ringe kontakter som er registrert med et Skype-navn i kontaktkortet, men det vil også være mulig å ringe til vanlige fasttelefoner og mobiltelefoner dersom du kjøper Skype-kredit/SkypeOut.

En av fordelene ved å bruke Skype sammen med programmet er at du kan ringe gratis til andre Skype-brukere. En annen fordel er at du kan ta notater om utgående samtaler i vinduet Telefonlogg som åpnes når du ringer via programmet. Telefonloggen lagres som en aktivitet i fanekortet Aktivitet i kontaktkortet.

Hva er Skype?

Skype er en gratis programvare som kan lastes ned fra www.skype.com . Med Skype kan du ringe gratis til andre Skype-brukere, og sende direktemeldinger til andre brukere. Mot betaling kan du også ringe til ordinære telefonnumre. Du installerer programmet på din PC. Du må ha lydutstyr til PC-en for å ringe. Det finnes også spesielle telefoner med Skype-programvaren installert.

Skype-navn

Skype-navnet er et navn som alle brukere får når de registrerer seg. Navnet benyttes som ID når det opprettes kontakt mellom to Skype-brukere. Du registrerer Skype-navn på dine kontakter i kontaktregisteret.

Skype-nummer/SkypeIn

Du kan bestille tjenesten SkypeIn hos Skype. Med SkypeIn kan du få ditt eget vanlige telefonnummer. Det betyr at andre kan ringe til deg på et "vanlig" telefonnummer fra en hvilken som helst type telefon. Du vil motta anropet i Skype, uansett hvor du befinner deg.

SkypeOut

Dersom du kjøper SkypeOut, kan du også ringe til vanlige fasttelefoner og mobiltelefoner i inn- og utland ved hjelp av Skype.

Andre tjenester

Du kan bestille tjenester som gjør det mulig å ringe til ordinære telefoner og mobiltelefoner i inn- og utland. Du kan også bestille et telefonnummer - Skype-nummer - slik at andre kan ringe til deg fra slike telefoner. Mer utfyllende informasjon om Skype finner du på deres hjemmesider www.skype.com .