avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 451 Visninger
Viktigheten av sikkerhetskopiering kan aldri understrekes godt nok. Som bruker er du selv ansvarlig for å opprette en rutine for sikkerhetskopiering av datafiler (backup). Frekvensen på sikkerhetskopieringer er avhengig av hvor ofte programmet brukes og måten programmet brukes på. Men som en hovedregel bør du ta sikkerhetskopi hver dag når du er ferdig med å jobbe i programmet.

Ved avslutning av programmet vil du som standard få spørsmål om å foreta en automatisk sikkerhetskopiering. Svarer du Ja på dette spørsmålet vil du alltid ha en oppdatert sikkerhetskopi tilgjengelig. Merk at dersom du ikke får spørsmål om du vil foreta sikkerhetskopiering når du avslutter, kan det skyldes at innstillingene for sikkerhetskopiering er endret.

I tillegg til automatiske sikkerhetskopier som blir tatt ved termin- og årsavslutning samt ved avslutning av programmet, kan du velge å utføre sikkerhetskopiering manuelt. Det kan være aktuelt dersom du ønsker å ta sikkerhetskopi før du avslutter registrerer store mengder informasjon, importerer data eller synkroniserer med Outlook.

Sikkerhetskopier kan tas til harddisk, til en delt mappe i nettverk eller eksternt media som USB-enhet, ZiP –stasjon eller lignende.

Det anbefales å oppbevare minst en fullstendig sikkerhetskopi separat fra maskinen der programmet benyttes i tilfelle denne maskinen blir skadet eller stjålet. Du vil også trenge en sikkerhetskopi på et eksternt media dersom du kjøper ny PC og ønsker å tilbakekopiere dine data på ny maskin.

Mamut Teamwork: Mamut Teamwork lar deg utføre sikker og effektiv sikkerhetskopiering, samt trygg og brukervennlig distribusjon av dine filer! Gjennom Mamut Open Services tilbyr Mamut kostnadsfri Online Backup til alle virksomheter og privatpersoner. Mamut Teamwork er enkel å bruke og den krypterte sikkerhetskopieringen foretas kontinuerlig mens brukeren er tilknyttet Internett. Tjenesten erstatter ikke din sikkerhetskopiering fra programmet, men kan hjelpe deg med å lagre sikkerhetskopien du tar ved hjelp av programmets egen funksjon for dette, på en sikker måte. Les mer om tjenesten på www.mamut.no/teamwork.

MERK: Dersom du benytter programmet Mamut Online Backup må du oppgradere til Mamut Teamwork for å kunne ta automatisk sikkerhetskopi av dine daTax sikkerhetskopier. Les mer her.