Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Visma Mamut AS
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 199 Visninger
Under Gå til - Start - Sikkerhetskopi-/tilbakekopiering - Opprydding finner du en oversikt over sikkerhetskopier som er tatt i programmet. Har du mange sikkerhetskopier liggende, kan du slette de eldste for å frigjøre plass på maskinen din.

I oversikten kan du se når sikkerhetskopien ble tatt, om sikkerhetskopien er tatt manuelt eller automatisk, størrelsen på sikkerhetskopien, hvor den ligger lagret og navnet på filen. I nederste del av vinduet kan du, når du markerer en sikkerhetskopi, se mer informasjon om hvilken versjon av programmet sikkerhetskopien er tatt i, om sikkerhetskopien er tatt automatisk eller manuelt, en beskrivelse av sikkerhetskopien dersom det er registrert en beskrivelse i forbindelse med sikkerhetskopieringen samt hvilken bruker som har utført sikkerhetskopieringen.

Ser du et ikon (med utropstegn) ut for en eller flere av sikkerhetskopiene dine, betyr det at programmet ikke finner sikkerhetskopien i katalogen som er angitt. Årsaken til dette kan være at sikkerhetskopien er slettet eller flyttet manuelt, eller er tatt til et medium som ikke er tilgjengelig i øyeblikket. Det kan f.eks. være hvis du har tatt sikkerhetskopi til et eksternt media som en USB-enhet, ZiP–stasjon eller lignende.

Ønsker du å slette en sikkerhetskopi, markerer du aktuell sikkerhetskopi og klikker Slett. Du kan oppdatere listen, etter å ha slettet sikkerhetskopier, ved å klikke på Oppdater.