avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 346 Visninger
Ønsker du å ta en manuell sikkerhetskopi klikker du på knappen Sikkerhetskopiering under Sikkerhets-/tilbakekopiering.

Ved manuell sikkerhetskopiering kan du skrive inn en beskrivelse av sikkerhetskopien i det store hvite feltet øverst. Beskrivelsen vil kunne hjelpe deg å finne rett sikkerhetskopi dersom du skulle få behov for å tilbakekopiere sikkerhetskopien ved en senere anledning.

Et eksempel kan være at du skal importere en fil som inneholder varer til vareregisteret ditt. Før du importerer filen ønsker du å ta en sikkerhetskopi, dette for å være på den sikre siden i tilfelle noe skulle gå galt under importen. Beskrivelsen på sikkerhetskopien kan da være "Før import av varer", en beskrivelse som gjør det enkelt for deg å finne rett sikkerhetskopi dersom det skulle bli aktuelt å tilbakekopiere og komme tilbake til utgangspunktet før importen.

I feltet Filbane til sikkerhetskopien kan du overstyre foreslått filbane, dersom du ønsker å ta sikkerhetskopi til et annet område enn det som er oppgitt som standard. Filbanen du evt. overstyrer til vil kun gjelde ved denne sikkerhetskopieringen, ønsker du å endre filbane permanent må du endre i innstillinger for sikkerhetskopiering.

Du har også anledning til å overstyre Filnavnet dersom det skulle være aktuelt.

For å starte selve sikkerhetskopieringen klikker du på Fullfør, når sikkerhetskopieringen er fullført får du opp et statusvindu med informasjon om filnavn, plassering, størrelse, beskrivelse m.m. av sikkerhetskopien.