Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Visma Mamut AS
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 150 Visninger
I daTax/Mamut Home kan du enkelt synkronisere dine kontakter med Microsoft Outlook. Ved hjelp av synkronisering kan du holde kontaktregistrene i begge programmene oppdatert ved hjelp av noen tastetrykk.

MERK: I Mamut Home Start/Standard vil man kunne synkronisere ved å velge Gå til – Start – Innstillinger og knappen Synkroniser kontakter  

Slik går du frem:

  1. Velg Gå til – Kontakt – Kontaktregister.
  2. Klikk knappen Synkroniser for å starte veiviseren og sette innstillinger for hva som skal synkroniseres.
    Dersom programmet finner kontakter i kontaktregisteret vil du først få opp et vindu der du merker av dersom du ønsker å overføre kontaktene fra kontaktregisteret og til Outlook. Klikker du på Se usynkroniserte kontakter vil du få opp en liste over kontakter i kontaktregisteret som ikke finnes i Outlook.
  3. I neste steg i veiviseren merker du av dersom du vil Hente alle kontakter i Outlook. Da henter systemet kontaktene i Outlook og lagrer de i Kontaktregisteret.
    Du kan også her Se usynkroniserte kontakter. I dette tilfellet altså kontakter som finnes i Outlook, men som ikke ennå finnes i kontaktregisteret. Dersom ett av kontaktregistrene ikke inneholder nye eller endrede kontakter, vil veiviseren hoppe over steget der du velger om du vil synkronisere disse. 
  4. Til slutt kan du velge om du vil Oppdatere informasjonen i begge programmene. Dette er aktuelt dersom du tidligere har synkronisert kontakter mellom de to programmene

Programmet vil ”oppdage” om det er lagt til kontakter i ett av programmene som ikke finnes i det andre. Finner den slike usynkroniserte kontakter, vil du få opp vinduet i veiviseren der du kan velge om du vil synkronisere disse

         

Du kan når som helst synkronisere kontaktene dine. Du bestemmer selv hvilken ”vei” du vil overføre kontakter, samt om du vil oppdatere begge registrene med den sist oppdaterte kontakten.

TIPS: Ønsker du å slette en kontakt helt bør du gjøre dette i begge programmene. Har du slettet bare ett sted, vil kontakten neste gang komme opp som usynkronisert, og dermed bli overført på nytt.

 

MERK: Dersom du har mange kontakter (over 1000) i Outlook som du forsøker synkronisere vil du kunne oppleve at synkroniseringen tar lang tid.