avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by MariusS VISMA ‎07-05-2018 10:49 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 419 Visninger

Følgende feilmelding skyldes at du ikke har gitt rettigheter til firmaet ditt på www.altinn.no til å sende inn skjemaer på vegne av deg som privatperson:

 

Dersom du får meldingen Skjemaet kan ikke leveres til Altinn fordi det har oppstått en autentiserings- eller autorisasjonsfeil, så må du sjekke følgende:

 

·FagsystemID og Passord som er lagt inn under regnskapsinnstillinger stemmer ikke med hva som er lagt inn i Altinn- portalen.

 

1.Logg deg inn på Altinn- portalen. Klikk på Tilgangsstyring, og deretter på Datasystemer (på venstre side).

 

2.Viktig: Pass på at det er valgt riktig firma i nedtrekkslisten for Vis datasystem for den jeg representerer nå. For mange vil den standard stå mot privatpersonen, så da er det viktig å velge riktig firma før dere registrerer fagsystemet.

 

3.Dersom fagsystemet tidligere har blitt registrert, vil dere nederst på siden se en ID. Passordet som ble valgt ved registrering av fagsystem vil stå med stjerner, så er du usikker på hva du valgte, så anbefaler vi at du oppdaterer dette på nytt. Har du ikke registret datasystemet her før, så må det gjøres. Les mer om registrering av FagsystemID og Passord her.

 

4.Logg deg nå inn i ditt daTax- program og klikk på Gå til – Skatt – innstillingerAltinn. Her legger du inn samme ID og Passord som er registrert i Altinn- portalen.
Gjelder det regnskap skjemaer. Så må du klikke på Gå tilRegnskapinnstillingerAltinn

 

 

 

 

 

 

 

Dersom du trenger hjelp til å gi rettigheter på Altinn-portalen eller har andre spørsmål om bruk av portalen, kan du sende e-post til support@altinn.no.

 

TIPS! Du kan registrere datasystem for både Privatperson og Firma på Altinn-portalen og legge inn begge ID’ene i daTax .

Bidragsytere