Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
Om Visma Community
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
av Anette Løken Austheim VISMA
Jobber du i Visma Enterprise- løsningen? Ønsker du nyheter fra Community inn i løsningen?   1. Gå til Brukerinnstillinger i Visma Enterprise 2. Velg Visma Community 3. Oppgi samme e-post og passord som du bruker i Visma Community 4- Trykk   koble   
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran VISMA ‎09-04-2018 12:17
Mine områder fungerer som en personlig hurtignavigering til de produkt- og fagområdene du bruker mest. Du kan selv kan justere hvilke områder du vil ha i denne boksen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran VISMA ‎06-04-2018 14:55
Når du søker i Community søker du alltid der du er. Men du har mulighet til å også søke i hele Community uavhegig av hvor du er.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran VISMA ‎22-02-2018 13:08
Få svar fra andre Visma-brukere og bidra med din kunnskap.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran VISMA ‎06-12-2017 13:59
Har du lest en interessant artikkel og ønsker å finne den raskt neste gang du har behov for den?    Trykk på de tre sirklene og velg bokmerk. Artikkelen vil da legge seg på din profilside så du enkelt kan finne den igjen.        
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran VISMA ‎06-12-2017 13:57
Spørsmål  Kan jeg endre brukernavn? Svar Ja, det kan du. Vi ønsker at alle våre medlemmer bruker fullt navn da dette er et profesjonelt nettsamfunn.  For å endre brukernavn så trykker du på innstillinger og brukernavn. Skriv inn navnet og trykk på den grønne knappen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Anette Løken Austheim VISMA ‎30-11-2017 13:32
 Du kan legge til eller endre profilbilde på to måter   Via din profil     Via innstillinger    
Vis hele artikkelen
av Anette Løken Austheim VISMA
Har du stilt et spørsmål i diskusjonsforumet og fått et svar som fungerte for deg? Marker svaret som en godtatt løsning. Slik hjelper du andre brukere å raske finne frem til den løsningen som fungerte for deg. Hvordan fungerer det?  Når du godtar et svar som en løsning, får både spørsmålet og løsningen egne ikoner og lenker, som sender deg direkte fra spørsmålet til svaret, og tilbake igjen.   Ikonet for en godtatt løsning vises også i diskusjonsforum og i søkeresultater, slik at du kan se hvilke innlegg som har godtatte løsninger.   Du kan kun markere en løsning som godtatt for spørsmål som du har stilt selv (altså tråder du har startet).   Slik markerer du et innlegg som en løsning: Klikk på ikonet Løsning? i svaret. Hvis du ombestemmer deg, eller hvis et annet svar gir en enda bedre løsning, kan du tilbakekalle førstevalget og godta det andre svaret.   Slik tilbakekaller du en godtatt løsning: Gå til   Alternativer > Fjern markering som godtatt løsning. Du kan velge en annen løsning, eller la spørsmålet stå uløst.   Når du markerer et svar som en godtatt løsning, viser du at du mener at dette svaret er den beste løsningen på spørsmålet du stilte.    
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Påloggede brukere (204)