avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
(updated by Thea Petrine Hammer VISMA ‎23-07-2019 08:49 )
Ida Aune Viken
  • 0 Svar
  • 4 Liker
  • 419 Visninger

Hvis du har oppgradert fra en eldre versjon av Visma Business AutoCollect til versjon 3.3.4 er det noen punkter du må gå gjennom for at tjenesten skal fungere slik du ønsker. Nedenfor har vi oppsummert fire av punktene. 

 

For fullstendig informasjon, se her for brukermanualer og her for film om nyhetene til ny versjon av Visma Business AutoCollect. 

 

Sjekk at det er oppgitt riktige kontaktpersoner i innfordringsavtalen

Ta en dobbeltsjekk på at riktige personer står oppgitt i innfordringsavtalen og velg med den nye funksjonen hvilken kommunikasjon som skal gå til hvilken person. 

 

kontaktpersoner.JPG

 
Sjekk at det er satt opp riktig i forhold til om klient er MVA-pliktig eller ikke
Du kan i innfordringsavtalen definere om klient er MVA-pliktig eller ikke slik at føringene blir gjort riktig i Visma Business. 
 

MVA.JPG

 
Hent opp riktig bilagsart for betalinger i innfordringsavtalen

Bilagsartene 1,3,9,10 blir automatisk hentet opp i innfordringavtalen som bilagsarter for betaling. Dersom du benytter en eller flere andre bilagsarter for innbetalinger er det viktig at disse også hentes opp i innfordringsavtalen for at Visma Financial Solutions skal få beskjed om alle innbetalinger.

 

Betalinger.JPG

 

Import til Visma Business

Hvis du bruker Webfaktura eller Autopay4 er det viktig at du legger inn opprinnelse av disse buntene her for at de skal fanges opp av Visma Financial Solutions:

bunter.JPG

 

Det er også viktig at du slår av automatisk buntoppdatering både i Webfaktura og i Autopay4 for at dette skal fungere optimalt. Se her for nærmere beskrivelse av hvordan man gjør dette.