avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Har nøkkelpersoner i firmaet politiske verv?

22-10-2013 19:18 (Sist oppdatert 23-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 749 Visninger

Det kan i blant være greit å kunne slå opp politikere og se hvilken tilknytning og verv de har i norske bedrifter. Det kan også være greit å se om nøkkelpersoner i et gitt firma har politisk tilknytning.

 

Nå finner du norske politikere i vår kunde- og leverandørdatabase, Visma Bizweb. Vi har lagt inn alle statsrådene i regjeringen, alle stortingsrepresentantene og fylkestingsrepresentantene.

På den måten kan du se om nøkkelpersoner i ulike firmaer har politisk tilknytning.

Slik gjør du det: Søk opp et politisk parti, f.eks Høyre sentralt eller et fylkesparti, Buskerud Høyre. Under personer vil alle som har et politisk verv være listet sammen med styremedlemmer og daglig leder. Når du klikker på personen, eller velger vis hele nettverket, så ser du hvilke andre roller personen har og hvilke roller de tidligere har hatt.

På samme måte kan du sjekke om en person i norsk næringsliv er knyttet til et politisk verv. Når du søker etter firmaer eller personer i Visma Bizweb, vil du kunne se om en person knyttet til et firma, også har et politisk verv.

Det vil også være en egen flik som heter politikere. Her kan du se antall stemmer, mandater og økonomisk støtte som partiet har fått.

Visma Bizweb er en kunde- og leverandørdatabase som du kan få integrert inn i Visma Global.

Les mer om Visma Bizweb her!

Bidragsytere