avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ta riktige beslutninger med riktig informasjon - Vizma Bizweb

18-09-2013 20:36 (Sist oppdatert 31-07-2020)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 638 Visninger

Hva skriver mediene om deg? Hvem er dine kunder? Og konkurrenter? Har du riktig og oppdatert informasjon er det enklere å ta de rette valgene.

Når du søker etter bedrifter og personer – finner du den informasjonen du er på jakt etter? Og har du noen garanti for at det du finner er oppdatert?

- Sitter du på feil opplysninger om bedrifter og personer kan det få store konsekvenser med misfornøyde kunder, mindre salg og dårlig styringsinformasjon, sier Lars Sund, Datamarshall i Visma Software.

Øker lønnsomheten

Men hvorfor lete flere steder etter tilgjengelig informasjon? Visma Bizweb er din skreddersydde nyhetsovervåker som inneholder oppdatert og kvalitetssikret informasjon om alle norske virksomheter på ett sted. Med Visma Bizweb kan du få kredittinformasjon om alle norske selskaper. Raskt og enkelt kan du sjekke om dine kunder har betalingsanmerkninger.Integrasjonen mot Visma Global gjør at du automatisk kan hente inn oppdatert informasjon om markedet og kundene dine i erp-løsningen.

Det gjør at det blir lettere å styre din bedrift i riktig retning. Det gjør det også enklere for deg å finne nye kunder som er lønnsomme.

- Regnskapstall er én ting, men hva slags kunder har du – vet du hvem de er? Hvem har begynt hos dem? Hvem har nylig sagt opp og hvorfor? Visma Bizweb er oversiktlig og du har muligheten til å gjøre utvalg. Du finner absolutt alt som er tilgjengelig om over en million selskaper. Derfor behøver du ingen andre bedriftsopplysninger.

Dette får du

Visma Bizweb er delt opp i flere produkter, blant annet BizSearch som er selve oppslagsverket for næringslivet der du finner informasjon om bedrifter og personer.

Med BizAlarm kan du få varsling om selskaper og personer.

- Får en kunde for eksempel en god kontrakt kan du gi dem en hyggelig oppmerksomhet. Det vil garantert bli husket neste gang du tar kontakt, fastslår Lars Sund.

Har du lyst til å vite mer om eksisterende eller potensielle kunder og konkurrenter? 

Akkurat nå kan du bli testbruker og prøve Visma Bizweb gratis!

 

5 gode grunner til å velge Visma Bizweb:

  • Oppdaterte opplysninger om kunder og «prospects» direkte i Visma Global/Visma Business
  • Tilgang til alle norske selskaper
  • Spar tid på å registrere og oppdatere informasjon om kunder og «prospects»
  • Kundebase av bedre kvalitet ettersom antall feil eller mangelfulle registreringer blir minimert.
  • Mer effektiv arbeidsdag