avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Bytte av kundenummer for Visma.net Autopay bankavtaler, som er tegnet med DNB, SEB og Danske Bank.

09-03-2021 08:36 (Sist oppdatert 09-03-2021)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 174 Visninger

Dersom en Visma.net klient skal flyttes fra et byrå til et annet byrå, eller dersom en Visma.net klient skal flyttes fra en virksomhet til en annen virksomhet. Og dette inkluderer bytte av kundenummer. Vil det for Visma.net autopay bety en endring som man bør være oppmerksom på.

 

  • Dersom en i Visma.net Autopay inn under bankavtalen, ikke får endret / lagret kundenummer på følgende sted:

Bank1.PNG

 

 

Da må Visma kontaktes via Support, eller så må en ta kontakt med din Visma Partner slik at en får åpnet opp for å endre dette. Selve endringen må skje av Visma sentralt.

 

  • Dette vil ikke gjelde hvis kunden har egen nettbank (og ikke er tilknyttet byråavtale). Det vil da være mulig å endre Kunde ID. KundeID er mulig å endre dersom det benyttes egen nettbank eller andre banker som henvist over.  

 

Skjema for bestilling av Visma.net tjenester for flytting fra et kundenummer til et annet kundenummer, finner du i denne lenken. Bestilling av dette, bør gå via din Visma Partner. Skjema skal alltid benyttes for overføring av et Visma.net firma med historikk for selskap, og brukere.

 

Vi jobber med å få inn dette som et eget punkt i skjema. Dersom en ikke finner dette i skjemaet, benytt et av de ekstra feltene. Husk å oppgi company id / Firma id for firmaet det gjelder.

 

Bidragsytere
Aktuelt brukertips