avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

  • 2 Svar
  • 0 Liker
  • 1131 Visninger
Ved hjelp av Ctrl +H (Skjul) og Ctrl + U (Hent frem) kan du skjule feltene som ikke er aktuelle, og hente frem feltene du ønsker å benytte.

 Det er også mulig å bruke Hjem / Design og knappene Skjul eller Hent frem.

Når du benytter hent frem vil nedenstående dialogboks komme fram, og du kan markere og velge fra skjulte kolonner i samme tabell (valgene på venstre side) eller fra kolonner i underliggende tabeller (valgene på høyre side).

Alle feltene til venstre under "Skjulte kolonner" ligger i aktørtabellen. Til høyre ligger de underliggende tabellene som du kan hente kolonner fra. I enkelte tilfeller må du da også velge hvilken fremmednøkkel som skal benyttes. De fleste tabeller har bare én nøkkel, men i aktørtabellen er det ofte flere fordi det er en relasjon til enten kundenr., lev.nr, ansattnr. og så videre.

De relaterte forbindelsene til felter i andre tabeller er bestemt av systemet og kan ikke endres av brukere.

Avkrysningen for "Kontrollkolonner" gir tilgang til flere kolonner enn de du vanligvis ser, for eksempel "Endret av bruker", "Endret dato" "Endret kl" og ”Prosessnr”.

Avkrysningen "Innsett til høyre" plasserer den innsatte kolonnen til høyre for den kolonnen du sto i når du valgte hent frem. Med andre ord blir innsatte kolonner satt til venstre som standard.

Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Hvordan får man lagret disse kolonnen så de ligger der neste gang man logger på?

Hei! Vi ser at ingen kunder eller partnere har besvart din kommentar. Spørsmålet ditt anser vi som en supportsak, og ber deg kontakte din Visma partner hvis dette fortsatt er noe du ønsker svar på. Med vennlig hilsen Beathe Rian Visma