avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

  • 1 Svar
  • 1 Liker
  • 2983 Visninger

Når en klient ikke lenger er en kunde av deres regnskapsbyrå, må dere fjerne kobling og mottaks-tjenestene til AutoInvoice for at dere ikke skal bli belastet for disse kundene.

 

AutoInvoice-kontoen skal ikke slettes helt, da kunden ofte går over til et annet Visma-byrå eller kjøper sitt eget Visma-system. De kan da bruke samme AutoInvoice-konto videre.

 

Dette må gjøres:

  1. Gå til AutoInvoice-portalen, velg “Innstillinger” og “Motta faktura” i menyen til venstre.AI 1.JPG
  2. Deaktiver skanningskonto ved å trykke på “Oppdater” og “Deaktiver”.
  3. Deretter trykker du på “Deaktiver” under “Inngående”, slik at det slutter å komme inn elektroniske fakturaer.
  4. Gå inn i Visma Business og Slett AutoInvoice-nøklene til denne klienten:
    AI-nøkler.JPG

  5. Gå inn i Visma Document Center og fjern koblingen til kunden:
    VDC slett AI-klient.JPG
  6. Gå inn i “Licensing” i Visma.net, fjern selskapsnøkkel under lisens og sett deaktiveringsdato på alle lisenser som kan sende/motta faktura fra AutoInvoice. Dette gjør du under “Settings” -> “Lisenser” og trykk på “Bedrifter” under aktuelle lisenser. AI 2.JPG
  7. Ta bort Selskapskode, sett deaktiveringsdato og trykk “Oppdater”:
  8. AI 3.JPG
  9. Gi kunden tilgang til sin AutoInvoice-konto, hvis de ikke allerede har tilgang, slik at de kan bruke den videre. Dette gjøres ved å legge til dem som bruker i AutoInvoice (Innstillinger, Brukere).
Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Hvordan fjerner vi en sluttet kunde fra vår oversikt i Autoinvoice?