avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Turi M Sorensen VISMA ‎22-10-2019 10:13 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 387 Visninger

Er du ny og vil komme i gang med regnskapet for dine Visma eAccounting-kunder, gi oss beskjed til regnskapsforer@visma.com, da vil en konsulent ta kontakt med deg for å hjelpe deg i gang med vår Visma Byrå-løsning slik at du kan samarbeide med dine Visma eAccounting-kunder på en god måte.

 

Er du allerede i gang eller har fått tilgang til Visma Byrå logg deg inn på vismaonline.com.

 

Sikkerhet er viktig i dagens data- og internettverden. Når du oppretter en brukerkonto hos oss har du muligheten til å ha et ekstra lag med sikkerhet tilsvarende BankID eller SMS-kode, som benyttes ved innlogging i tjenester som bank eller Altinn. 

Her kommer du i gang med dette: 


Har du flere ansatte som også skal jobbe med Visma eAccounting eller andre tjenester fra oss må disse opprettes som brukere. Her forklarer vi hvordan du setter opp flere brukere, og hvordan du administrerer disse:

 

Enten du allerede er etablert og i full drift, eller nystartet med kundelister i f.eks. excel, så kan vi hjelpe deg med gratis import av kundeliste til Visma Byrå.

 

Har du opprettet nye medarbeidere og skal administrere brukerrettigheter? Her får du en nærmere oversikt av tilgangsnivåene.

 

Har du flere ansatte som arbeider i Visma Byrå finnes det mange forskjellige valg i forhold til hva de skal ha tilgang til og kunne se. Her kan du lese mer om hvordan du angir roller og setter rettigheter på brukerne dine:

 

← Tilbake til forside   Gå videre til steg 2 →