avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by FrederikS VISMA ‎12-11-2019 14:07 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 926 Visninger

18_09_19 - vsm -00334-b-2 (1).jpg

 

Vi er glade for at du som regnskapsfører er med på laget vårt i Visma eAccounting-verden. Vi har en helt unik totalpakke som ditt byrå og dine kunder kan ta del i. Det er mange forskjellige tjenester og moduler man trenger å bli kjent med. 

For å lykkes med dette har vi delt inn denne reisen i ulike steg. Hvert steg representerer hvor langt du har kommet. Her tar vi deg gjennom alle stegene du må gjennom fra oppstart med kunde til daglig arbeid, og eventuelt oppsigelse og tilgang videre for din klient. Samtidig vil du få noen tips og triks på veien slik at du kan jobbe enda smartere og mer effektivt med Visma eAccounting. 

 

 La oss starte. Velg og klikk på ditt steg nedenfor: 

 

Visma Byrå er nettbasert kundeadministrasjon. Her kan du holde oversikten over hva du skal gjøre og når du skal gjøre det. Byrå er kjernen i ditt regnskapsbyrå.

Steg 1 - Kom i gang med Visma Byrå

 

Fra Visma Byrå aktiverer du nye kunder til Visma eAccounting, eller godkjenner og starter et samarbeid med en ny kunde som har Visma eAccounting. 

Steg 2 - Hvordan legge opp samarbeid med kunden

 

Før du går i gang med det daglige arbeider er det nyttig med en god start. Her får du tips til å sette opp innstillinger og rutiner du og klienten din bør tenke på når dere starter opp. 

Steg 3 - Hvordan komme i gang med en ny Visma eAccounting kunde

 

For å få mest ut av Visma eAccounting så er det lurt å sette seg inn i hvilke automatiske prosesser dere kan sette opp, og hvilken nytte dette vil ha for dere i hverdagen. 

Steg 4 - Automatikk og andre tjenester/moduler

 

Det meste av arbeidet er rutinepreget, men av og til trenger man litt hjelp for å lære de litt mer spesielle føringene eller bare rett og slett hvordan man korriger bilag. Hvordan jobber du egentlig mest effektivt med klienten din?

Steg 5 - Daglig arbeid i systemet

 

Mange andre regnskapsbyråer har stilt oss mange gode spørsmål rundt Visma eAccounting. Her har vi samlet litt tips og triks og diverse andre nyttige artikler som er relevante for regnskapsførere. Visma eAccounting er kontinuerlig i utvikling, derfor er det viktig at man holder seg oppdatert på funksjonalitet og nyheter i programmet.

Steg 6 - Ofte stilte spørsmål fra regnskapsbyrå

 

Ønsker du å lære mer om Visma Byrå? Her har vi en introduksjonsvideo på ca 32 minutter som tar deg gjennom hvordan du kommer igang med nye kunder.

Gå videre til steg 1 →