avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Få oversikt over forbindelser

21-03-2014 20:52 (Sist oppdatert 23-07-2019)
 • 0 Svar
 • 0 Liker
 • 544 Visninger

Ved bruk av skjermbildene " Forbindelse med kalender" og "Forbindelse med tabell" kan du få informasjon om dine forbindelser

I Visma CRM kan du bruke ulike skjermbilder for å se på informasjon om forbindelser. Vi anbefaler at du gjør deg kjent med disse to skjermbildene:

 • "Forbindelse med kalender" viser opplysninger om én enkelt forbindelse, huskeliste og tidsplanlegger.
 • "Forbindelse med tabell" viser en liste med mange forbindelser og opplysninger om en forbindelse.

Begge skjermbildene viser mange opplysninger om en forbindelse, inkludert hendelser (tilbud, ordrer, prospects, dokumenter, e-post og så videre). Opplysningene er fordelt på forskjellige faner med forklarende titler.

Følg denne framgangsmåten for å velge skjermbilde for forbindelser:

 1.  Klikk på hurtigvalget Forbindelser til høyre i skjermbildet. Da får du fram skjermbildet Forbindelse.
 2. Plasser pekeren i skjermbildet, omtrent på ordet Forbindelse, og trykk på høyre musetast. Da får du får fram en meny. Hvis du ikke får fram menyen, må du flytte pekeren til et annet sted i skjermbildet og trykke på høyre musetast en gang til. Velg hvilket skjermbilde du ønsker å bruke:
  • Hvis du ønsker å bruke skjermbilde med tabell: velg Skjermbildebibliotek – Forbindelse - med tabell.
  • Hvis du ønsker å bruke skjermbilde med huskeliste og tidsplanlegger: velg Skjermbildebibliotek – Forbindelse - kalender.

Søke fram forbindelser fra skjermbildet «Forbindelse – kalender»

Du kan bruke skjermbildet «Forbindelse – kalender» til å hente fram informasjon om forbindelser på en enkel måte.'

Følg denne framgangsmåten for å hente fram informasjon om forbindelser:

 1. Klikk på hurtigvalget "Forbindelser".
 2.  Velg skjermbildet "Forbindelse – kalender".
 3. Sett skrivemerket i det første feltet til høyre for teksten «Forbindelse». Kommentar: Feltet får gul bakgrunn.
 4. Du har nå to muligheter: Du kan enten gjøre et søk direkte fra det gule feltet, eller du kan velge å få fram en liste over alle forbindelser i et eget vindu, og så søke videre derfra.

  • For å søke fra det gule feltet:
  – Hvis du ønsker å søke på en del av navnet til forbindelsen (fra begynnelsen av navnet): skriv én eller flere bokstaver og trykk Enter.
  – Hvis du ønsker å søke på en hvilken som helst del av navnet: skriv «+» (plusstegn), noen bokstaver (fra en hvilken som helst del av navnet) og trykk Enter. Du får fram et vindu med en liste over forbindelsene som tilfredsstiller søkekriteriet.

  • For å få fram en liste over alle forbindelser: trykk på F12-tasten. Du får da fram et vindu med en liste over alle forbindelser.
 5. Hvis listen med forbindelser er lang, kan du hoppe til forbindelser med navn som begynner med bestemte bokstaver: skriv én eller flere bokstaver i feltet Søk etter. Forbindelser med navn som starter på bokstavene du skrev, står da øverst på listen.
 6. Du kan avgrense listen til å bare vise forbindelser med navn som inneholder bestemte bokstaver, på samme måte som ved søk fra det gule feltet i trinn 4 ovenfor.
 7. For å se alle opplysninger om én forbindelse: marker en rad i tabellen og trykk Enter. Tabellen lukkes, og skjermbildet Forbindelse viser opplysninger om forbindelsen.
 8. Hvis du ønsker å fjerne opplysningene om forbindelsen og finne fram en annen forbindelse: trykk Esc. Da blir skjermbildet blir blanket ut.

Søke fram forbindelser fra skjermbildet «Forbindelse – med tabell»

Følg denne framgangsmåten for å bruke skjermbildet «Forbindelse – med tabell» til å hente fram informasjon om forbindelser:

 1. Klikk på hurtigvalget Forbindelser.
 2. Velg skjermbildet «Forbindelse – med tabell».
 3. Du har to søkemuligheter i dette skjermbildet. I den nedre halvdelen kan du søke på tilsvarende måte som i "Forbindelse – kalender". I den øvre halvdelen finnes en blå linje. Dette er en søkelinje hvor du kan skrive et eller flere søkekriterier.
  Skriv søkekriterier i ett eller flere av feltene på den blå linjen. Du kan søke på en del av innholdet i et felt ved å skrive tegnet * (stjerne) foran og bak søkekriteriet. Trykk Enter, og du får opp en liste som inneholder forbindelser som oppfyller søkekriteriene.
 4.  Du har mulighet til å legge til flere kolonner i tabellen ved å endre tabelloppsettet, slik at du kan bruke flere søkekriterier. Hvis du ønsker å legge til flere kolonner, så gjør følgende:
  • Plasser pekeren i listen og trykk på høyre musetast.
  • Velg Tabelloppsett og du får fram et skjermbilde for å velge kolonner.
  • Velg de kolonnene du ønsker å vise i skjermbildet, ved å dra kolonnenavn fra Tilgjengelige kolonner over til Aktive kolonner.
  • Velg ønsket rekkefølge på kolonnene i Aktive kolonner ved å markere et kolonnenavn og klikke på Flytt opp eller Flytt ned.
  • Klikk på Aktiviser. Du kommer da tilbake til Forbindelse-vinduet. Skjermbildet i tabellen har nå de kolonnene du valgte.
Bidragsytere