avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Jobb målrettet med bruk av kombinert utvalg

24-03-2014 16:36 (Sist oppdatert 19-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 452 Visninger

Du kan enkelt segmentere kontaktbasen din ved å bruke Kombinert utvalg-funksjonen som du finner under Rutiner. Her kan du få ut lister over de valgte kriteriene som er satt opp i søket/utvalget.

Et eksempel på kombinert utvalg er når man har et utvalg av kunder som er invitert til et seminar og et utvalg av kunder som allerede er påmeldt til seminaret. Man får dermed en oversikt over de kundene som er inviterte, men som ikke har meldt seg på.

Å jobbe målrettet med gode kampanjer som treffer riktig kunde med riktig budskap er ofte avgjørende for å oppnå resultater når det gjelder effektiv kommunikasjon. Visma CRM integrert og i samspill med økonomisystemet ditt gir deg muligheten til å jobbe effektivt og målrettet med kundekommunikasjon. Å kunne kombinere kundedata med for eksempel omsetningsdata fra økonomisystemet, gir deg et kraftig verktøy som effektivt lar deg spisse et budskap til korrekte kunder.

Du kan for eksempel sende et godt tilbud til alle kunder som har kjøpt et bestemt produkt. Dette tilbudet vil da kun treffe de som har dette behovet, og sannsynligheten for at en kunde leser og responderer på tilbudet er mye større. Tilbudet kan selvfølgelig sendes som en masseutsendelse av enten brev eller e-post.

Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon om Visma CRM og kombinerte utvalg.

Bidragsytere