avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Registrer en kontaktperson direkte fra e-post - Visma CRM

21-03-2014 21:39 (Sist oppdatert 23-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 490 Visninger

I versjon 7.60.1 av Visma CRM kan du nå enkelt registrere nye forekomster i ditt CRM system, i det du eksporterer en e-post i MS Outlook.

Dersom du eksportere en e-post, hvor det viser seg at kontakten ikke er registrert i Visma CRM, vil du få en melding om dette. Du får da spørsmål om du ønsker å registrere kontakten og eller forbindelsen.

 Hvordan går du frem:

1. Marker en e-post i din MS Outlook
2. Klikk på knappen «Save email item(s)», som du finner øverst i din Outlook verktøylinje.

 

3. Dersom kontakten ikke finnes i Visma CRM vil du få en melding om dette, med et spørsmål om du ønsker å registrere en ny Kontakt.

 

4. For å registrere en ny kontakt høyreklikker du i feltet under «Contact» . Dersom du også ønsker å registrere en ny Forbindelse høyreklikker du først under «Buss.Connection» for å registrere forbindelsen før du registrerer kontakten. Når du da velger å legge til en ny kontakt foreslår den e-post avsenders navn og e-post adresse, husk å linke kontakten opp mot riktig Forbindelse, denne søker du frem under feltet «Busn.connection».  Du er nå klar for å eksportere selve e-posten opp mot riktig kontakt.

 

For å lære mer om e-post eksportrutinen og hvilke muligheter som finnes, anbefaler vi følgende video: http://www.screencast.com/users/zeztil/folders/Visma%20CRM/media/be5d26c6-758e-49db-a2c4-645b9801f84...

 

Lykke til med den nye e-post eksportrutinen!

Bidragsytere