Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Beathe Rian
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 493 Visninger

 

Klienter blir nå merket som enten låst eller i bruk når man starter opp en DI-Business rutine. Er klienten i bruk, vil det ikke være mulig å ta eller legge tilbake sikkerhetskopi.

image.png

Er klienten låst (en kritisk rutine kjøres), vil det ikke være mulig å starte opp andre rutiner på klienten før den kritiske rutinen er ferdig kjørt. Kritiske rutiner inkluderer bla. årsavslutning, reorganisering av registre, oppretting av nye register og korrigeringsrutiner fra Fellesrutiner

Dersom en rutine f.eks. har blitt manuelt stoppet i Windows oppgavebehandler, kan det skje at systemet ikke fanger opp at rutinen er stoppet.

 image.png

Administrator kan se hvilke rutiner og brukere som holder klienten opptatt fra Visma DI Admin | Låste klienter.  Det er kun en med administrator-rettighet som kan låse opp klienten igjen fra denne rutinen.

image.png

Bidragsytere